Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ενα βίντεο μία ιστορία....

Το βιντεάκι που ετοίμασε ο Αγγελος Ζαννής για την παρουσία των ομάδων των υποδομών μας σε αυτή τη σεζόν ( δε ξεχνάμε τις Νεάνιδες μας, αλλά, ας μας συγχωρέσουν γιατί δεν είχαμε οπτικό υλικό  απο τους αγώνες τους, απο δικό μου λάθος ), είναι ότι ακριβώς είναι ο Πορφύρας μας.
Και στο βόλει Γυναικών και παντού.
Γιατί εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΡΦΥΡΑΣ και καμαρώνουμε για ότι πρεσβεύει απο το 1957 αυτός ο σύλλογος, με συγκεκριμένη κουλτούρα, ξεκάθαρες αρχές και αξίες που υπηρετούμε με υπερηφάνεια.
Οι εικόνες απο τις προσπάθειες των παιδιών και της προπονήτριας τους Πόπης Καλλή, της Πόπης και των παιδιών, είναι η καρδιά, η ψυχή , η ...αρρώστια μας....
Εδώ, στο βόλει του Πορφύρα, πρώτα απο όλα, μαθαίνουμε να παίζουμε, προχωράμε στην αθλητική εκπαίδευση μαζί με την κουλτούρα, δεχόμαστε την ήττα ως μέρος του αγώνα, ετοιμαζόμαστε ώστε να ενισχύσουμε την γυναικεία ομάδα μας με το δικό μας αίμα, δίπλα σε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ που τιμούν το βόλει με τον χαρακτήρα και την αξία τους.
Εμείς πάντα το λέμε. Εχουμε τα καλύτερα παιδιά και τις καλύτερες αθλήτριες.
Και πλέον μπαίνουμε δυνατά στην παραγωγική διαδικασία της διαδοχής, μαθαίνοντας απο τα δικά μας λάθη.
Γιατί, δικαιολογίες δεν υπάρχουν.
Οταν χάνεις, πρέπει να δείς εσύ τι δεν έκανες καλά.
Οταν σε αδικούν, με όποιο τρόπο, κυνηγάς το δίκιο σου αλλά δεν κλαίς πάνω απο το χυμένο γάλα.
Οταν κερδίζεις, πανηγυρίζεις για λίγα λεπτά και ετοιμάζεσαι για το επόμενο παιχνίδι.
Στον αθλητισμό αισθάνεσαι με όλα τα συναισθήματα του, αλλά, δεν προλαβαίνεις να τα ζήσεις.
Εχει αυτή τη χαρά  όπως και αυτή την ιδιαιτερότητα.
Με την εντοπιότητα να διακρίνει τον Πορφύρα μας , με ανθρώπους απο την γειτονιά μας αλλά και όχι μόνο απο εδώ, να πασχίζουν για τα πάντα, αυτό το μικρό βιντεάκι, είναι η  επιτομή της φιλοσοφίας μας.
Και με αυτό το σκεπτικό περιμένουμε να έλθουν κοντά μας και άλλα κορίτσια.
Γιατί εμείς θέλουμε να ζούμε με τα όνειρα, αλλά, αυτά μας τρέφουν με ανάπτυξη, πρόοδο, νίκες και αυτά θα μας οδηγήσουν εκεί όπου θα πάμε και θα μείνουμε, δε θα είμαστε περαστικοί.
Συνεχίζουμε τη δουλειά.
Με τις προπονήσεις των υποδομών μας να διαρκούν έως το τέλος Ιουνίου, κανονικά, ανελλιπώς, με δουλειά και αγάπη για το βόλει αλλά και με προσμονή ώστε να ετοιμάσουμε τα παιδιά για τη νέα σεζόν.
Και κάτι άσχετο ( ;) ....
Πόπη, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....
Το 1ο-6ο, που μας το έκαναν 2ο , βγάζει διαμάντια....

Ν.Δελαγραμμάτικας