Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Η Πετρίνα με ελευθέρας στον Πορφύρα

Πέρσι αγωνίσθηκε στον Πορφύρα με μορφή δανεισμού απο τον Φοίνικα.
Πλέον, η Πετρίνα Μπουτσελάκου, γεννημένη το 2000, ανήκει στον Πορφύρα αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και θα ενισχύει τις ομάδες Κορασίδων και Παγκορασίδων ως λίμπερο ή ως ακραία.
Η Πετρίνα είναι παιδί της γειτονιάς μας, θέλει να παίξει βόλει, έγινε ένα με τα παιδιά του Πορφύρα και σίγουρα έχει τις προυποθέσεις  ώστε να αναπτύξει το ταλέντο της.
Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της και αυτή την...τσαντίλα που έχει, καθώς δε θέλει να χάνει ούτε όταν παίζει με τον αδελφούλη της στις διακοπές, θα έχει καλή εξέλιξη, αρκεί να παραμείνει...τρελαμένη με την προπόνηση.
Ευχαριστούμε τον Φοίνικα για τη συνεργασία του. Αλλωστε και εμείς απο την πλευρά μας, θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να είναι ευχαριστημένος ο γείτονας μας.
Πορφύρας, Φοίνικας, Πειραικός είναι κάθε ημέρα στο σπιτάκι μας, το Σαλπέας.
Οχι μόνο γιατί έτσι είναι το σωστό αλλά και επειδή έτσι αισθανόμαστε, έχουμε και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε, πολύ καλές σχέσεις και πλαίσιο ειλικρινούς συνεργασίας με τους γείτονες μας και αυτό φαίνεται και απο τις κινήσεις στο μεταγραφικό τομέα.
Καλή καριέρα στον Πορφύρα, Πετρίνα.
Καλώς ήλθες.