Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Τα νέα μας

Καλημέρα σας και καλή σας εβδομάδα, με ΥΓΕΙΑ, για τα παιδιά μας πριν απο κάθε άλλον και για όσους περιμένουν απο εμάς. Να μας έχει ο Θεός καλά, να κάνουμε ότι μπορούμε.
Λοιπόν, ορισμένα νέα μας για να ενημερώνεται το τμήμα βόλει Γυναικών του Πορφύρα
Τα βάζουμε σε συντομία, γιατί θέλουμε να τα έχετε ''στο πιάτο'', έστω απο μία πρώτη ενημέρωση.

----ΑΓΙΑΣΜΟΣ για τη γυναικεία ομάδα μας την Τετάρτη στο Σαλπέας. Αργήσαμε με τα κομποσχοίνια, αλλά, ο αγιασμός είναι αναγκαίος. Και το ευχέλαιο άλλη μέρα. Ο γουρλής....γάβρος παπάς, θα μας κάνει πάλι την καλή και ευλογημένη αρχή.
----ΑΝΑΒΟΛΗ ενδέχεται να δοθεί στον αγώνα των Νεανίδων μας την Κυριακή με την Ηλιούπολη, μετά απο την επιμονή του Απόλλωνα Πατρών να τηρηθεί το γράμμα της προκήρυξης. Δεν είναι δυνατό να παίξουν την ίδια ημέρα Γυναίκες και Νεάνιδες του Πορφύρα, την Πέμπτη έχει ορισθεί ο εξ αναβολής αγώνας Νεανίδων Πέραμα-Ηλιούπολη, οπότε θα ενημερωθούμε απο την ΕΣΠΕΔΑ για τα υπόλοιπα.
-----ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ στην ομάδα μας την 14χρονη Μαριαλένα Σαρρή που μας ήλθε απο τη Δραπετσώνα. Παιδί της γειτονιάς μας, έχει τις ευχές μας να χαρεί την παρουσία της στον Πορφύρα μας.
----ΝΕΑ εμφάνιση για την ομάδα των Νεανίδων μας απο το επόμενο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα. Ας είναι καλά η Τασούλα Λιάρου, την οποία ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα όσα κάνει για το βόλει του Πορφύρα, του συλλόγου που υπηρετεί οικογενειακώς, καθώς έπαιζε σε εμάς ως ποδοσφαιριστής ο αδελφός της, με το πατρικό βέβαια επίθετο τους ( Φωτάκης).
----ΟΛΑ καλά για την Μυρσίνη Τζώρτζη, παρά το γεγονός ότι μας τρόμαξε λίγο στην προπόνηση σε μία σύγκρουση με συναθλήτρια της. Απλώς, μπορεί σήμερα στο σχολείο να την περάσουν για...τζιχαντίστρια αν δεν έχει υποχωρήσει η μελανιά....Εντάξει, την Μυρσίνη που κάναμε ...αμάν να την...τραβήξουμε απο άλλη δραστηριότητα, μπορούμε να την ...πειράζουμε, γιατί είναι το πουλαίν μας, ως το παιδί μας που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει, αλλά, πάντα έχει μία μεγάλη αγκαλιά για όλες τις συναθλήτριες της, με ήθος αξεπέραστο.
-----ΜΕΝΕΤΕ στο μπλογκ μας, γιατί θα έχουμε ορισμένες αλλαγές στο προπονητικό πρόγραμμα, με στόχο να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τη συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων παιδιών στις προπονήσεις.
---ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον κ.Αργύρη Παπαφράγκου για την ευγενική χειρονομία του προς τις προπονήτριες μας, τις οποίες διευκόλυνε στη δουλειά τους. Ο Αργύρης έχει την κορούλα του Μικαέλα στην Ακαδημία Βόλει και τον γιό του στην Ακαδημία Μπάσκετ του Πορφύρα ενώ ο ίδιος μετέχει στο Δ.Σ. του συλλόγου, με πολύτιμη αρωγή. Ενας άνθρωπος που χαίρεσαι να έχεις δίπλα σου.