Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Πορφύρας-ΕΑ Λάρισας 3-0 σετ και ο αγώνας συνεχίζεται, μαζί με την όμορφη περιπέτεια μας.....

Η ομάδα βόλει Γυναικών του Πορφύρα που μοιράζει απλόχερα χαρά στους φίλους της και πίκρα στους άσπονδους φίλους της, νίκησε με 3-0 σετ την ΕΑ Λάρισας στο Σαλπέας, έκανε 5 τις σερί νίκες της στο πρωτάθλημα, μένει στην κορυφή της βαθμολογίας στην Α2 Εθνικής Κατηγορίας και συνεχίζει τον αγώνα της, το όμορφο ταξίδι και την γλυκειά περιπέτεια της, απολαμβάνοντας το σήμερα, με οδηγό το παρελθόν και βλέμμα στο μέλλον.
Η αξία του ηττημένου, εν προκειμένω της ιστορικής ΕΑΛ, με πλούτο διακρίσεων στο βόλει Γυναικών και λαμπρή όσο και μακρά παρουσία στις εθνικές κατηγορίες, δίνει μεγαλύτερη ακόμα σημασία στη νίκη μας σε ένα παιχνίδι με τη δική του σημασία και με χαρακτήρα ξεχωριστό.
Με απόλυτο σεβασμό στην ΑΘΛΗΤΟΠΡΕΠΗ και ΑΨΟΓΗ σε κάθε έκφραση και συμπεριφορά ΕΑΛ, απλώς, σημειώνουμε ότι ο Πορφύρας έφθασε δίκαια στη νίκη, απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα, η οποία μάλιστα στο πρώτο σετ ξεκίνησε δυναμικά και είχε προηγηθεί με 6-1 και 12-8.
Η σταθερότητα στην απόδοση της ΟΜΑΔΑΣ  μας και η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, βοήθησαν ώστε να πάρουμε τρείς, ακόμα, πόντους , χάρη στην προσπάθεια του προπονητή και των αθλητριών, των αθλητριών και του προπονητή, με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συμπαράσταση απο το ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ κοινό του Πορφύρα, με πολλά κοριτσάκια απο την Ακαδημία μας.
Συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι, με υπερηφάνεια για ότι δημιουργούμε, παλεύοντας με ελάχιστα εφόδια, κόντρα σε καταστάσεις και συνθήκες που μας στεναχωρούν και μας δυσκολεύουν, αλλά, επιπλέον, μας βοηθούν γιατί μας πεισμώνουν.
Αλλωστε, τίποτα εύκολο για το βόλει Γυναικών του Πορφύρα.
Δεν πειράζει, ας είμαστε όλοι καλά και όλα βρίσκονται μα και όλα ( το έχουμε αποδείξει αυτό...) γίνονται...
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας μα και στην ΕΑΛ για το πολύ όμορφο παιχνίδι.
Τα σετ ήταν 25-19, 25-17 και 25-14.
Αριστη η διαιτησία των Μ.Οικονόμου, Διαμάντη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλογερόγιαννης ) Μουστάκη, Ράπτη, Καράκου, Χαλβατζή, Δήμα, Α.Γκούρα, Γκολφινοπούλου, Ν.Γκούρα, Θεοχάρη, Χατζηπέτρου, Λιάρου, Θαλασσινού.
ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ( Πνάκας ) Κουτσογιάννη, Τίκα, Καματσέλου, Μπέη, Δούρου, Σταυροθεοδώρου, Νατσίδου, Κοντονάσιου, Γερόκωστα, Παππά, Γεωργακά, Τάσιου.