Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Πορφύρας-Ηλιούπολη 3-0, στην κορυφή οι Νεάνιδες μας

Με εξαιρετική εμφάνιση, ο Πορφύρας νίκησε με 3-0 σετ ( 25-20, 25-22 , 25-9 ) την Ηλιούπολη στο Σαλπέας και πέρασε πρώτος στην βαθμολογία του Ομίλου του στο πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ.
Η απόδοση μας, δίνει υποσχέσεις, κυρίως, επειδή χαρακτηρίσθηκε απο ωριμότητα και συνεργασία.
Ελειψε λόγω  τραυματισμού η Νικολέτα Παυλίδου και λόγω αυξημένου φόρτου με το διάβασμα λόγω Γ΄Λυκείου το παιδί-παράδειγμα, η Μαρία Δαρδακούλη.
Απο τα 10 κορίτσια που χρησιμοποιήθηκαν απόψε και κέρδισαν εύλογα και δίκαια το χειροκρότημα, κρατάμε την αγωνιστική άνοδο της Διονυσίας Παλημέρη και την ποιοτική πρόοδο της Κέλλυς Ευθυμιάδου.
Οι δύο φίλες απο την Ιωνίδειο ( η πρώτη...κόλλησε την ...ασθένεια ''Πορφύρας βόλει'' στη δεύτερη...), μας άρεσαν για το γεγονός ότι έβαλαν και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι τους, η Ανδρονίκη Πρίφτη σταθεροποιεί την απόδοση της, εξαιρετικές Μάρα Ράπτη, Μαριάννα Λιάρου, Ευρυδίκη Δελαγά ( με βελτίωση και στην τεχνική ), Ειρήνη Μονιού, χρυσές ελπίδες Μαρία Χονδρουδάκη, Κατερίνα Ζαννή, Ουρανία Κονταράκη.
Μπράβο Βασίλη Καλογερόγιαννη για το σύνολο που παρουσιάζεις.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλογερόγιαννης ) Παλημέρη, Α.Πρίφτη, Λιάρου, Ράπτη, Ε.Μονιού, Δελαγά, Ευθυμιάδου, Κ.Ζαννή, Χονδρουδάκη, Κονταράκη.