Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Νίκη καρδιάς για τον Πορφύρα, η δέκατη στη σειρά στην Α2 Εθνική Κατηγορία για την γυναικεία ομάδα μας, 3-1 τον Θρίαμβο Χαιδαρίου

Παιχνίδι απο τα παλιά ήταν το αποψινό του Πορφύρα με τον Θρίαμβο Χαιδαρίου. 
Οι κόντρες μας στην Α΄ΕΣΠΕΔΑ, απο το 2006 έως το 2008, είχαν ξεχωριστό ενδιαφέρον, όπως και ο αγώνας που τελείωσε νωρίτερα στο Σαλπέας, με νίκη του Πορφύρα με 3-1 σετ.
Ο Πορφύρας έφθασε σε νίκη καρδιάς και ψυχής, καθώς εμείς γνωρίζουμε ότι περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα, με προβλήματα που ωστόσο εντέλει δε μας κόστισαν, καθώς, αν και παίξαμε με τη φωτιά, αυτή τη φορά, δεν καήκαμε και έτσι φθάσαμε στις 10 σερί νίκες σε 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο Βόλει Γυναικών και παραμένουμε δεύτεροι , έναν μόλις βαθμό πίσω απο τον Φιλαθλητικό Λαρισαικό με τον οποίο θα παίξουμε στην επόμενη αγωνιστική στη Λάρισα.
Μπράβο στην ομάδα μας, στον προπονητή Βασίλη Καλογερόγιαννη και στις αθλήτριες, στις αθλήτριες και τον προπονητή για τη νίκη, γιατί γύρισαν το ματς στο τέταρτο σετ απο το 15-20 με το οποίο χάναμε και το πήραν με 26-24 με σερί 11-4, απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα που έχει έμπειρες αθλήτριες και δεν είναι διόλου τυχαίο ότι εντυπωσιάζει αν και επέστρεψε εφέτος στην Α2 Εθνική και είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Ο Θεός φύλαξε ορισμένους και δεν πήγαν στο --κατάμεστο-Σαλπέας, αν και τα υπογλώσια τα παίρνεις και στη δουλειά σου, όταν μαθαίνεις την εξέλιξη του αγώνα...
Πως απο το 25-12 του πρώτου σετ, χάσαμε το δεύτερο με 25-21 , πήραμε το τρίτο με 25-17 και χρειάσθηκε ....αντεπίθεση διαρκείας , με την βοήθεια της θερμής εξέδρας, όταν βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, είναι πράγματι ζήτημα ανάλυσης.....Αν και στο βόλει Γυναικών, άμα τα πολυψάχνεις αυτά, μένεις απο μαλλιά πολύ γρήγορα....
Μη ξεχνάμε όμως, ότι μιλάμε για αθλήτριες, όχι για ρομπότ, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Σημασία έχει να αφυπνίζεσαι και να αντιδράς, εκεί δείχνεις ότι είσαι πράγματι μεγάλη ομάδα.
Η ουσία είναι ότι ο Πορφύρας νίκησε δίκαια μία πολύ καλή ομάδα, την οποία συγχαίρουμε για την αθλητική προσπάθεια της και της ευχόμαστε καλή συνέχεια και ΥΓΕΙΑ.
Καμαρώνουμε την πορεία μας, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συνεχίζουμε ένα, επίπονο όσο και απαιτητικό ταξίδι, με περιορισμένα μέσα, αλλά, με την τρέλα μας, την αγάπη και την προσφορά των γονιών και των αθλητριών του τμήματος.
Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα βόλει Γυναικών του Πορφύρα, γιατί δεν είναι φωτοβολίδα, αλλά, γράφει ιστορία με συνέπεια, πάθος, μεράκι, εντιμότητα.
Θα περάσουν χρόνια και ακόμα θα λένε ΄΄να το κάνω και εγώ όπως ο Πορφύρας΄΄και αυτή είναι η χαρά και η αναγνώριση των προσπαθειών μας.
Δε ξέρουμε που θα βγάλει αυτός ο δρόμος, όμως, ότι και αν συμβεί, τη ψυχή μας την γεμίζουμε με ευχαρίστηση.
Γιατί εμείς μόνο ξέρουμε πως μένει όρθια αυτή η ομάδα.
ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
Υποδειγματική η αλάνθαστη διαιτησία των Μόσχου-Χατζηδούκα.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Καλογερόγιαννης ) Μουστάκη, Γκολφινοπούλου, Καράκου, Α. Γκούρα, Ράπτη, Δήμα, Θεοχάρη, Χαλβατζή, Ν.Γκούρα, Χατζηπέτρου, Λιάρου, Θαλασσινού.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ( Χαρά Σάκκουλα ) Μουτζουρίδου, Αλιφιεράκη, Γκότση, Ζαχαρέα, Εικοσιπεντίδου, Βλάχου, Στρατίκη, Μαθιουδάκη, Δρούγκα.