Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Για τις Νεάνιδες μας

Στις 4 μ.μ. την Κυριακή στο Σαλπέας, θα γίνει ο αγώνας Πορφύρας-Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ.
Ισχύει ότι και για τον αγώνα Κορασίδων Πορφύρας-Ολυμπιακός.
Θα φιλοξενήσουμε με απέραντη αγάπη τον συμπολίτη μας, που μας δείχνει τη ζεστασιά του και εμείς τη δική μας, με πορείες διαφορετικές, αυτόνομες, αλλά, με κοινό στοιχείο τη ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΑΣ και το κόκκινο χρώμα που μας ενώνει.
Υπενθυμίζουμε, ωστόσο, ότι είναι αναγκαίο να περιορίσουμε τον αριθμό των θεατών που θα έλθουν στο γήπεδο.
Δεν είναι παιχνίδι για να μας δούν οι φίλοι απο το σχολείο ή τα τρίτα ξαδέλφια μας.
ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ στο προπονητήριο του Σαλπέας.
Καλύτερα λοιπόν ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΩΣ, να ξεκαθαρίσουμε ότι στον εξαιρετικά περιορισμένο χώρο στο γήπεδο, θα υπάρχει θέση μόνο για τους γονείς και για τους παππούδες και τις γιαγιάδες.
Δεν μπορούμε να κάνουμε τους...χωροφύλακες στη διάρκεια του παιχνιδιού και αν ο διαιτητής πεί ότι δε δέχεται να γίνει το ματς λόγω αδιαχώρητου, δε θα έχουμε άλλη επιλογή και θα πρέπει να προχωρήσουμε σε ΠΛΗΡΗ εκκένωση του γηπέδου, ώστε να μείνουν μόνο τα παιδιά για να παίξουν.
Συνεργασία λοιπόν, για να μπορέσουμε να παίξουμε κανονικά και να χαρούμε όπως πρέπει  ένα παιχνίδι ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑΣ.
Τα νιάτα της πόλης του Πειραιά ΑΝΤΕΧΟΥΝ και ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ το ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
Εστω και αν οι δυσκολίες είναι προφανείς και τα εμπόδια πολλά.
Πορφύρας και Ολυμπιακός, Ολυμπιακός και Πορφύρας ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ και έτσι θα συνεχίσουν ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Καλή διασκέδαση την Κυριακή, με τη σκέψη ότι οφείλουμε , με όλους τους τρόπους, να διαφημίσουμε την πόλη μας και να νικήσει ο Πειραιάς μας και το βόλει Γυναικών.

Υ.Γ.
Επίσης, κάτι ακόμα.
Στο γήπεδο, πριν απο τις 3.30 μ.μ., δεν πρόκειται να μπούν συνοδοί των αθλητριών, παρά μόνο η ομάδα του Πορφύρα και η ομάδα του Ολυμπιακού, ώστε να αλλάξουν τα παιδιά.
Και αυτό γιατί έως τις 3.30 μ.μ. θα υπάρχει προπόνηση των Μίνι του Πορφύρα και για λόγους πρακτικούς αλλά και ασφαλείας , εκτιμούμε ότι γίνεται απολύτως κατανοητό γιατί η πόρτα του προπονητηρίου θα είναι κλειστή, για όλους εκτός των δύο προπονητών, των δύο εφόρων και των 24 αθλητριών των Νεανίδων.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.