Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Απαραίτητη η συνεργασία όλων για τις Παγκορασίδες μας

Πρόπερσι παίξαμε με 2 ομάδες Παγκορασίδων στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, πέρσι με 3 και φέτος , πρώτα ο Θεός, με 4.
Το εγχείρημα είναι δύσκολο, κυρίως επειδή οι ομάδες θα παίξουν με '΄΄κλειδωμένες λίστες'', δηλαδή, δε θα επιτρέπεται η μετακίνηση απο μία ομάδα σε άλλη και αν ανέβει ένα παιδί απο την Γ στην Β, για παράδειγμα, δε θα μπορεί να γυρίσει στην ομάδα Γ.
Εμπιστευόμαστε τους γονείς και τις αθλήτριες μας.
Την υπευθυνότητα και την επιθυμία τους για παιχνίδι, για νέες εμπειρίες.
Θεωρούμε ότι μέσα απο την αληθινή τριβή, την ατμόσφαιρα του αγώνα, θα έλθει η βελτίωση, το δέσιμο με το βόλει, η αποτύπωση στην πράξη της πραγματικής εικόνας που έχουμε στη ψυχή και την καρδιά μας, για τη σχέση μας με το άθλημα που αγαπάμε.
Περιμένουμε απο τα παιδιά που έχουν ενημερωθεί, να μας φέρουν συμπληρωμένο το έντυπο για την έκδοση δελτίου, το πιστοποιητικό γέννησης που τους ζητήθηκε και δύο ( ίδιες ) φωτογραφίες.
Ωστε να πάμε τα χαρτιά στην Ομοσπονδία και να έχουν οι μικρές μας δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες.
Εχουμε μπροστά μας μία πρόκληση, αλλά, έτσι έχουμε μάθει.
Να κυνηγάμε τις προκλήσεις και να ανταποκρινόμαστε.
Το βόλει Γυναικών του Πορφύρα θα ζήσει μόνο αν όλοι μάθουμε τους ρόλους μας και όλοι μαζί συμβάλλουμε ώστε να εκπαιδευθούν σωστά και με αίσθηση της πραγματικότητας τα παιδιά μας.
Απο αυτή τη διαδικασία, επιδίωξη μας είναι να προετοιμάσουμε τις επόμενες ''φουρνιές'' αθλητριών για το βόλει Γυναικών του Πορφύρα, ώστε να μείνει η ομάδα μας στις εθνικές κατηγορίες, σε ρόλο πρωταγωνιστικό, με σεβασμό, συνέπεια αλλά και μπολιασμένη όσο γίνεται περισσότερο, με το δικό της αίμα....
Αξία, άλλωστε, αυτό έχει.
Να δημιουργείς....
Και να περνάς το δικό σου μεράκι σε ανθρώπους με τους οποίους βλέπεις ότι, απλώς, χρειάζονται τη σπίθα, το ερέθισμα, ώστε να παλέψουν για το κοινό καλό, για το βόλει και τον αθλητισμό.