Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Εννατη νίκη σε εννιά αγώνες για τον Πορφύρα που συνεχίζει...

Εστω και αν σε λίγο θα ...κοντέψουμε να πιστέψουμε, με όσα διαβάζουμε ή μάλλον με όσα...δε διαβάζουμε , ότι είναι ψευδαίσθηση το γεγονός ότι έχουμε 9 νίκες σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος και δίνουμε αγώνα....παραμονής στην κατηγορία, η αλήθεια καταγράφεται μέσα απο τα αποτελέσματα και έτσι, προφανώς, ισχύει ότι ο Πορφύρας μας πέρασε για δεύτερη φορά στη σεζόν απο την Καλαμάτα και με το 3-0 σετ σε βάρος του Ακρίτα, παραμένει δεύτερος , έναν βαθμό απο την κορυφή, με διευρυμένη πλέον διαφορά απο τις ομάδες που ακολουθούν.
Τα σετ ήταν 11-25, 17-25 και 11-25.
Ο Πορφύρας έκανε πολύ καλή και σοβαρή εμφάνιση απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο και πήρε μία πολύτιμη νίκη.
Αριστη η συμπεριφορά και υψηλό το πνεύμα συνεργασίας των αθλητριών μας στη μετακίνηση που έγινε αυθημερόν και ήταν, ασφαλώς, κουραστική αλλά και ευχάριστη, καθώς, αυτή η ΟΜΑΔΑ βγάζει υγεία και έτσι , κυριολεκτικά, απολαμβάνουμε το ταξίδι και θα δούμε που θα μας οδηγήσει.
Ολα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά, χρησιμοποιήθηκαν και οι 12 αθλήτριες απο τον προπονητή μας Βασίλη Καλογερόγιαννη και θυμίζουμε ότι οι 4 απο τις 12 προέρχονται απο την Ακαδημία μας, όπως και ότι όλες μένουν στον Πειραιά αλλά και ότι ο μέσος όρος ηλικίας της 12άδας μας, είναι 23 χρόνια. Ολα αυτά τα στοιχεία, συν το γεγονός ότι τα 11 απο τα 12 παιδιά είναι εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια στον Πορφύρα, κάτι πρέπει να λένε....
Αριστη φιλοξενία απο τον Ακρίτα , στην Καλαμάτα είδαμε και παλιές αθλήτριες μας. Την Μαρία Χάσκου ως αντίπαλο με τον Ακρίτα και την Κωνσταντίνα Τζούλου, που παίζει πια στον Μεσσηνιακό.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Καλογερόγιαννης ) Γκολφινοπούλου, Μουστάκη, Ράπτη, Θεοχάρη, Καράκου, Α.Γκούρα, Δήμα, Ν.Γκούρα, Χατζηπέτρου, Χαλβατζή, Θαλασσινού, Λιάρου.