Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Εξαιρετική....

Ωριμη, εξαιρετική και με μηνύματα που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, πραγματική αρχηγός ήταν η Στέλλα Μουστάκη στη σημερινή συνέντευξη της στο Κανάλι 1 του Πειραιά.
Στην εικοσάλεπτη συνέντευξη που παραχώρησε η αρχηγός της ομάδας βόλει Γυναικών του Πορφύρα στο ραδιοσταθμό της πόλης μας, είπε ανάμεσα σε άλλα τα εξής.
---'' Χαίρομαι να παίζω βόλει στον Πορφύρα, όχι μόνο ως Πειραιώτισα αλλά και γιατί είμαι σε ομάδα που λειτουργεί επαγγελματικά, με πολύ καλή οργάνωση, με ανθρώπους ντόμπρους οι οποίοι κρατούν τον λόγο τους. Δουλεύουμε σε συνθήκες που δεν είναι οι ιδανικότερες, δεδομένου του γηπεδικού προβλήματος που υπάρχει στον Πειραιά, αλλά, υπάρχει αγάπη, ειλικρίνεια, οργάνωση. Για αυτό και έμεινα εδώ για 4η συνεχόμενη χρονιά''.
---'' Στόχος μας είναι να παίζουμε όμορφο βόλει. Αν έλθει η άνοδος, δε θα την..αρνηθούμε, αλλά, ο πρώτος στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα ''.
--'' Ο Πορφύρας συνδυάζει την εμπειρία  με το ταλέντο και τις θαυμάσιες προοπτικές νεότερων σε ηλικία συμπαικτριών μας, τις οποίες προσπαθούμε να στηρίξουμε ώστε να αναδείξουν τη δυναμική τους''.
---'' Οι δυσκολίες που παρουσιάζει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, είναι δεδομένες. Ειδικά στον Ομιλο μας, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τα 7 ταξίδια στην περιφέρεια, με συνέπεια να είμαστε...συνεχώς μέσα σε ένα πούλμαν, αλλά, ζούμε με αυτό. Κανένα παιχνίδι, άλλωστε, όπου και αν το παίζεις δεν είναι εύκολο''.
--'' Ο Πορφύρας δίνει μεγάλη σημασία στις υποδομές του. Συνδυάζει την ανάπτυξη με τον πρωταθλητισμό και η διαρκής ανοδική πορεία που παρουσιάζουμε με πετυχημένη παρουσία σε όλα τα πρωταθλήματα όπου εκπροσωπείται το τμήμα βόλει, έχει την εξήγηση της στην προσοχή που δείχνει η ομάδα στα παιδιά και στο μεράκι που υπάρχει''.
----'' Στον Πορφύρα, πρώτα προσέχουν το σχολείο και μετά τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό για τα παιδιά, αλλά, αυτός ο συνδυασμός προτεραιοτήτων αποδεικνύεται πολύ καλός και προσφέρει κίνητρο σε όλες και όλους ώστε να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη εγρήγορση''.
--'' Τι θα έλεγα στο γονιό που θέλει να φέρει το παιδί του στο βόλει ; Να μη διστάσει να το φέρει στον Πορφύρα. Για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει εδώ, την αγάπη για τα παιδιά και τη συστηματική δουλειά για την πρόοδο του παιδιού σε όλα τα επίπεδα, με οδηγό το  ήθος και τις αξίες της ζωής, που φέρνουν και όλα τα καλά, όταν έχουν την κατάλληλη θέση στη σκέψη και τις πράξεις μας, στη νοοτροπία μας''.
---'' Προς το παρόν, δε θα ήθελα να συνδυάσω την προπονητική με την  ενεργό αθλητική δράση. Να σταματήσω πρώτα και μετά , ναι, θα ήθελα να μείνω ως προπονήτρια στο βόλει, που τόσο αγαπώ. Πιστεύω ότι μπορώ να δώσω και να μεταδώσω, στα παιδιά''.