Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!

Το βόλει Γυναικών του Πορφύρα, συνδυάζει απο το 1991, που ίδρυσε το τμήμα ο κ.Μανώλης Κελέκος, ο αγαπημένος μας κυρ Μανώλης, την πρόοδο στον αθλητισμό με την εκπαίδευση στο σχολείο.
Η παράδοση και η κουλτούρα που έχουμε δημιουργήσει, περνά απο τον έναν στον άλλον και εξελίσσεται, γίνεται ακόμα καλύτερη, αυτός είναι ο στόχος, αλλά, δεν αλλάζει σε φιλοσοφία και δομή.
ΗΘΟΣ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.
Πως να μη συγκινηθούμε όταν καμαρώσαμε σήμερα, στην κοπή της πίτας του συλλόγου, τις αθλήτριες μας Φρόσω Χατζηπέτρου, Εβελίνα Θαλασσινού, Κατερίνα Τσαβαρή, Μαριάννα Λιάρου, Μάρα Ράπτη, Διονυσία Παλημέρη, οι οποίες βραβεύθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες, για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο ;
Οι Φρόσω, Εβελίνα, Μάρα, Μαριάννα είναι στελέχη της 12άδας της γυναικείας ομάδας μας και μάλιστα η Φρόσω ήταν εξαιρετική το Σάββατο με τον Μεσσηνιακό ενώ η Διονυσία ηγείται της ομάδας μας των Νεανίδων ως πασαδόρος και η Κατερίνα έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στις ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων.
Ο Πορφύρας, στην ομάδα βόλει Γυναικών, έχει ( μαζί με την Στέβη που είναι στη Φαρμακευτική Αθηνών ) 5 φοιτήτριες, παιδιά απο τα σπλάχνα και το αίμα του.
Και άλλες 2 αθλήτριες της γυναικείας που έχουν δοθεί δανεικές στην Ιριδα ( Δελαγραμμάτικα και Τσιραντωνάκη ) επίσης είναι φοιτήτριες ΑΕΙ ( Νομική και Μαθηματικό ).
Τυχαίο ; Οχι βέβαια....
Και ο Πορφύρας είναι δεύτερος στην Α2 Εθνική, ως η πιο σταθερή αξία της κατηγορίας....
Κάτι καλό πρέπει να κάνουμε εδώ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!
Του χρόνου θα συνεχίσουν την παράδοση Δαρδακούλη και Τζερεφού....