Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ιστορική πρόκριση του Πορφύρα στο Final 8 του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, παρά την ήττα των Κορασίδων Α με 3-0 σετ στην Αργυρούπολη απο τον ΑΟΝΑ

Δίκαιη επικράτηση για την Αργυρούπολη σε βάρος του Πορφύρα με 3-0 σετ, σε παιχνίδι για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.
Τα σετ ήταν 25-22, 25-19 και 25-16.
Στο δεύτερο σετ, ο Πορφύρας είχε προβάδισμα με 7 πόντους, αλλά, δεν το κράτησε.
Η Αργυρούπολη ήταν καλύτερη, περισσότερο σταθερή, σε έναν αγώνα που περιμέναμε , συνολικά, ποιοτικότερο, όμως, το αποτέλεσμα δεν αμφισβητείται, όπως ούτε και η συνολική εικόνα, καθώς, δεν έχει νόημα να στεκόμαστε σε λεπτομέρειες.
Περιμένουμε καλύτερη συνέχεια απο τον Πορφύρα, γιατί ΜΠΟΡΕΙ. Το έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.
Δεδομένο είναι ωστόσο ότι και οι δύο ομάδες έχουν ήδη προκριθεί στο Final 8 της ΕΣΠΕΔΑ.
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Πορφύρα που μπαίνει σε τελική φάση στο πρωτάθλημα Κορασίδων και ασφαλώς προπονήτρια και παιδιά, παιδιά και προπονήτρια, με την πολύτιμη αρωγή του ιώβειας υπομονής εφόρου τους Αγγελου Ζαννή, πέτυχαν κάτι σημαντικό, που αποτελεί υποθήκη για ότι θα ακολουθήσει.
Απο τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων όπως και των εξ αναβολής αναμετρήσεων Ολυμπιακού-Αιγάλεω και Πανιωνίου-Ολυμπιακού, θα κριθεί ποιά θα είναι η τελική θέση που θα πάρουμε στην πρώτη πεντάδα της Α΄Κατηγορίας της Ενωσης. Ανάλογα θα γίνουν και οι διασταυρώσεις στο Final 8, όπου θα αγωνισθούν οι 5 καλύτερες ομάδες της Α΄Κατηγορίας όπως και οι 3 καλύτερες ομάδες της Β΄και της Γ΄Κατηγορίας.
Συγχαρητήρια στην Αργυρούπολη για τη νίκη της.
Συναντηθήκαμε σε Νεάνιδες, Κορασίδες, είμαστε μαζί και στις Παγκορασίδες, θα προχωρήσουμε με την παράδοση καλών σχέσεων που έχουμε και με σαφή , αμφίδρομη, γνώση των δυσκολιών που προφανώς υπάρχουν σε επίπεδο διαθεσιμότητας των γηπέδων, με την πυκνότητα των αγώνων και την αναγκαστική συσσώρευση.
Με απευθείας συνεννόηση και αμοιβαίο σεβασμό, όλα γίνονται.
Να είστε καλά και καλή συνέχεια.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) Κ.Ζαννή, Δελαγά, Μπουτσελάκου, Χονδρουδάκη, Ευθυμιάδου, Παυλίδου, Ε.Μονιού, Κονταράκη, Τσόρβα, Ν.Μονιού.