Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Θρίαμβος-Πορφύρας 1-3 σετ

Οπως στον πρώτο γύρο στο Σαλπέας, έτσι και τώρα στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Πορφύρας νίκησε με 3-1 σετ στο Χαιδάρι τον Θρίαμβο.
Πολύτιμη επιτυχία, στον αγώνα κατοχύρωσης της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας, που είναι το λιγότερο που αξίζει σε αυτή την ομάδα-μοντέλο του Πορφύρα, τη φτιαγμένη με αίμα, πόνο και ιδρώτα αλλά και με μεράκι κι απίστευτη αγάπη, αυτή την ομάδα που όλοι όσοι αγαπούν πραγματικά τον αθλητισμό πρέπει να καμαρώνουν και να παραδέχονται, είτε τη συμπαθούν είτε όχι....
Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο, ανταγωνιστικό, σε γεμάτο γήπεδο, με άψογη ατμόσφαιρα και καταπληκτική φιλοξενία.
Θυμηθήκαμε τα μεγάλα ματς με τον Θρίαμβο στην Α΄ΕΣΠΕΔΑ, καθώς, πάντα έχουμε ωραίες συναντήσεις κι ευχόμαστε να συνεχίσουμε έτσι.
Ο Πορφύρας ήταν , συνολικά, καλύτερος αν κι...αργούσε να πάρει μπροστά στα τρία πρώτα σετ, απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα που δεν αφήνει πόντο δίχως να δώσει ''μάχη'', με όμορφο κι αθλητικό τρόπο.
Η σοβαρότητα κι η πολυφωνία σε εναλλακτικές λύσεις, με λιγότερα πλέον προβλήματα τραυματισμών, έφεραν τη νίκη για τον Πορφύρα που ήταν μαχητικός και ψύχραιμος στα πιο κρίσιμα σημεία, με ομαδικότητα και ισσοροπημένη απόδοση απο όλες τις αθλήτριες μας.
Τώρα, πάμε για την τελευταία αγωνιστική με τον Φιλαθλητικό Λαρισαικό στο Σαλπέας, σε ένα ματς όπου θέλουμε να δούμε και να απολαύσουμε μία γιορτή του βόλει, γιατί η ομάδα μας και το άθλημα μας, το αξίζουν !
Τα σετ ήταν 20-25, 25-15, 21-25, 18-25.
Αριστη η διαιτησία των Τσάκα-Παπαδόγιαννη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Καλογερόγιαννης ) Γκολφινοπούλου, Μουστάκη, Καράκου, Α.Γκούρα, Χαλβατζή, Δήμα, Μ.Ράπτη, Θαλασσινού, Χατζηπέτρου, Ν.Γκούρα, Λιάρου, Δελάγα.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ( Χαρά Σάκκουλα ) Μουτζουρίδου, Γκότση, Εικοσιπεντίδου, Μαθιουδάκη, Στρατίκη, Αλιφιεράκη, Ζαχαρέα, Δρούγκα, Χίου, Δριβαλιάρη, Πεδουλάκη, Σταμάτη.