Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Πορφυράκια για να βλέπεις και να ελπίζεις ότι όλο αυτό το παίδεμα δε θα πάει στράφι...

Πριν απο οτιδήποτε άλλο, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γονείς των κοριτσιών των Προμίνι και Μίνι του Πορφύρα. Ηταν άψογοι-και-σήμερα στο Τουρνουά με τον Ρέντη και απόλυτα συνεργάσιμοι. Χωρίς εσάς δεν γίνεται τίποτα αλλά κι εσείς καταλαβαίνετε ότι όλα γίνονται με καθαρή καρδιά και αγάπη για τα παιδιά.
Μπράβο στα μωρά μας γιατί έδειξαν βελτίωση και έπαιξαν όμορφα αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια, καθώς, πράγματι γίνεται σωστή δουλειά, η οποία έχει περιθώρια βελτιώσεων και διαρκώς θα αλλάζει ποιοτικά, ώστε να γίνεται πιο αποδοτική.
Συγχαρητήρια στις προπονήτριες , την κα Πόπη και την κα Μαρία όχι μόνο για τη δουλειά τους αλλά και γιατί παρουσιάζουν δύο τμήματα με πειθαρχημένη  εικόνα. Τα παιδιά πρέπει να ετοιμάζονται για να παίξουν ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΒΟΛΕΙ, όχι μόνο για να διασκεδάσουν. Φορούν μία φανέλα με ένα όμορφο σήμα, του Πορφύρα μας κι αυτό θέλουμε να το αγαπούν. Και να το τιμούν. Με την πρόοδο στα γράμματα και τον αθλητισμό.
Ορισμένα απο τα παιδιά μας, δυσκολεύθηκαν σήμερα. Πονούσε η κοιλίτσα τους, το βράδυ δεν κοιμήθηκαν καλά, άλλα τα είχε πιάσει...λογοδιάρροια απο το άγχος, ήθελαν να ρωτήσουν ότι τους ερχόταν στο μυαλουδάκι τους. Συνηθισμένα φαινόμενα. Ελεγχόμενες καταστάσεις. Στο επόμενο Τουρνουά  θα νιώθουν πιο άνετα.
Πάμε για να παίξουμε , όχι για να νικήσουμε. Οταν μάθουμε να παίζουμε και να αγωνιζόμαστε, οι νίκες θα έλθουν μόνες τους.
Αυτό ήταν το πρώτο Τουρνουά για ορισμένα απο τα μωρά μας. Κάποιες μαμάδες ήταν, δικαιολογημένα, πολύ συγκινημένες, καμάρωναν.
Μεγάλη χαρά να βλέπεις γερό το βλαστάρι σου, ανάμεσα σε σωστούς ανθρώπους που νοιάζονται γι΄αυτό.
Ευχαριστούμε για την ΑΨΟΓΗ ΣΕ ΟΛΑ, παρουσία της ομάδα του Ρέντη.
Η προπονήτρια Μίνα Τσαπούρη ήλθε στο Σαλπέας με τα κορίτσια που προπονεί κι ήταν σαν στο σπίτι της, μετά απο 8 χρόνια στον Πορφύρα. Πέρασε καλά αλλά το ίδιο ισχύει και γι΄εμάς. Μίνα ήσουν, είσαι και θα είσαι παιδί του Πορφύρα.
Για τον Γενικό Αρχηγό του Ρέντη και γείτονα μας, Τάσο Νικολάκη, μία κουβέντα μόνο. ΚΥΡΙΟΣ. Αυτό αρκεί. Τα λέει όλα. Στο Χατζηκυριάκειο μένει, δίπλα στο γήπεδο μας, ξέρει ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και ότι αρκεί μία λέξη, αρκεί να την πιστεύεις.
Το άλλο Σάββατο περιμένουμε στο Σαλπέας τον Απολλώνιο.
Κύριε Μάστορα, δεν πιστεύω να μην έλθεις στο καλυβάκι μας...

Υ.Γ.
Ωραίο γαιδούρι είμαι....Ούτε έναν καφέ δε σε κέρασα Τάσο Νικολάκη....Επιφυλάσσομαι, αλλά, σήμερα, με 90 κορίτσια στο γήπεδο, ήταν μεγάλη η ευθύνη να πάνε όλα καλά και να στείλουμε γερά πίσω στο σπίτι τα μωρά μας. Συγγνώμη Τάσο μου....Στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας το κέρασμα....Αμα βρείς τον δρόμο....

Νίκος Δελαγραμμάτικας