Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Τουρνουά το Σάββατο

Ολα τα κορίτσια των Προμίνι και των Μίνι του τμήματος μας, πρέπει να είναι στις 9 το πρωί του Σαββάτου για Τουρνουά στο Σαλπέας.
Θα παίξουμε με την ομάδα του Ρέντη. Εως τις 12.
Φροντίστε να είστε στην ώρα σας, ώστε να μη χάσουμε χρόνο και να παίξετε πολλά παιχνίδια.
Χρηστικές απαντήσεις σε , λογικά, ερωτήματα που έχουν αυτομάτως στο μυαλό τους γονείς.
ΝΑΙ, μπορείτε να πάρετε νωρίτερα τη μικρή, επειδή έχετε κι άλλη δουλειά, αλλά, καλό είναι να την αφήσετε να παίξει όσο μπορείτε.
ΝΑΙ, το Τουρνουά θα είναι στο Σαλπέας.
ΝΑΙ, οι ομάδες θα χωρισθούν σε 4άδες. Θέλουμε να διασκεδάσουν τα παιδιά αλλά να βγάλουμε κι εμείς τα συμπεράσματα μας. Εδώ δεν είναι baby parking, όπως γνωρίζετε, αναγνωρίζετε και σας ευχαριστούμε γι΄αυτό.
ΟΧΙ, δε θέλουμε να ακούσουμε φωνή απο τον μπαμπά ή τη μαμά που θα πεί στην Αδαμαντία, την Πολυξένη ή την Χρυσοβαλάντω ( προφανώς, ενδεικτικά τα ονόματα, τα έχουμε στην Κάσο , αλλά, όχι στον Πορφύρα...) ότι ''πρέπει να κάνει αυτό καλά'' ή ότι ''δεν το κάνει σαν το άλλο παιδί''.
Οποιος γονιός ή άλλος συγγενής μιλήσει σε παιδί την ώρα του Τουρνουά, θα μπεί μέσα στο παιχνίδι στη θέση του, αλλά, θα έρχεται κάθε Σαββατοκύριακο για προπόνηση κι η κόρη του, θα του κάνει παρατηρήσεις απέξω.
ΤΟ ΣΚΟΡ δε μας νοιάζει. Νίκες παίρνεις παίζοντας βόλει αλλά παίζοντας και ξυλίκι. Εμείς εδώ παίζουμε βόλει κι αυτό μαθαίνουμε στα παιδιά. Δεν είναι εύκολο, αλλά, έχουμε έξυπνα παιδιά που εκπαιδεύονται σωστά.
ΝΑΙ, θα ακολουθήσουν κι άλλα Τουρνουά.
ΟΧΙ, απαγορεύεται να βαρεθείτε το Σάββατο να έλθετε στο Τουρνουά. Αν δεν μπορείτε αλλιώς, φέρτε τη μικρή να παίξει και θα σας την προσέχουμε εμείς στο γήπεδο, μέχρι να έλθετε ή , αν δεν γίνεται αλλιώς, θα τη φέρουμε στο σπίτι σας.
Μην παρεξενεύεστε. Κάποτε το έκανε άλλος γονιός για το δικό μας παιδί κι εμείς το έχουμε ξανακάνει γι άλλα κοριτσάκια.
Το γήπεδο είναι εκτόνωση, χαρά, κουλτούρα, τρόπος ζωής.
Θέλουμε να περάσουμε σε όλες κι όλους να έχετε ΛΑΧΤΑΡΑ να έλθετε στο γήπεδο.
Κερδισμένες θα βγούν οι μικρές, απο τη δική σας επιμονή.
Γιατί το κορίτσι θα έρχεται στο γήπεδο, όσο εσείς το ωθείτε.
Καλή διασκέδαση το Σάββατο.