Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ο Γιάννης Μπογιατζόγλου επέστρεψε στον Πορφύρα

Ενας φίλος επέστρεψε, μετά απο 4 χρόνια.
Ο Γιάννης Μπογιατζόγλου, που ήταν προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλει του Πορφύρα, με την οποία είχε πάρει την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΠΕΔΑ,  επέστρεψε στο τμήμα μας ως Τεχνικός Διευθυντής Ανάπτυξης του  βόλει Γυναικών του Πορφύρα, με στόχο να κάνουμε ακόμα πιο δυνατή την προσπάθεια μας στις υποδομές.
Πατέρας 4 παιδιών, Καθηγητής Λυκείου ( Φυσικός ), όπως άλλωστε κι η σύζυγος του, έχει συνδέσει το όνομα του με τη δημιουργία του τμήματος βόλει Γυναικών του Απολλώνιου, το 1983 και του Ολυμπιακού το  1988.
Υπήρξε προπονητής των γυναικείων ομάδων αλλά και των υποδομών τους σε Απολλώνιο, Ολυμπιακό, Αγιο Σώστη, Αρη Νικαίας, Πορφύρα, Πετρούπολη, Πήγασο ενώ ήταν και Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής.
Εχει κατακτήσει 1 φορά την πρώτη θέση και 4 φορές τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων ενώ έχει πάρει την 4η θέση στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών με τον Αγιο Σώστη.
Επίσης, έχει πάρει 2 φορές το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα με το Β΄Λύκειο Δραπετσώνας.
Μένει στο Κερατσίνι και ποτέ δεν έχασε την επαφή με τον Πορφύρα, στον οποίο επιστρέφει με το κοινό όραμα.
Οσο το πιο δυνατόν πιο ψηλά, με δημιουργία και παραγωγή, ώστε να αξιοποιηθεί κι άλλο η ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΙ ΕΝΤΙΜΗ δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία μας, ειδικά την τελευταία τριετία της άνθησης και των επιτυχιών, χάρη στον αγώνα προπονητριών-προπονητών-αθλητριών-γονιών.
Καλώς ήλθες πάλι κοντά μας Γιάννη.