Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ενα ωραίο Τουρνουά.....

Ηταν όλα εξαιρετικά στο Τουρνουά που οργάνωσε η ΑΕ Ρέντη στο γήπεδο του σχολικού συγκροτήματος στην οδό Νάξου.
Απολαύσαμε θαυμάσια φιλοξενία απο τον σύλλογο του Ρέντη, που μας ανταπέδωσε την αγάπη και την εκτίμηση με τη ζεστασιά απο τον φίλο Τάσο Νικολάκη, τους συμπαραστάτες του κυρίους Νικολακάκο και Μανέ, τον προπονητή Γιώργο Μενδρινό και την αγαπημένη μας προπονήτρια Μίνα Τσαπούρη ( ένα παιδί του Πορφύρα που αγωνίσθηκε για 8 χρόνια στην ομάδα μας και ήταν στο τεχνικό τιμ των υποδομών μας σε αυτό το διάστημα ).
Τα παιδιά μας πέρασαν όμορφα και τα 50 κορίτσια μας που ήταν στο Τουρνουά, απο Προμίνι, Μίνι και Παγκορασίδες Γ και Δ, ευχαριστήθηκαν και συνδύασαν τη χαρά για το παιχνίδι με την απόλαυση της εξέλιξης και τη ζεστασιά της παρουσίας σε ΑΘΛΗΤΙΚΗ ατμόσφαιρα.
Ηρεμα, όμορφα, συνετά, απλά, μα τόσο πετυχημένα....
Περιμένουμε με...αγωνία την επόμενη σεζόν, ώστε να μπούμε στη διαδικασία των πυκνότερων συναντήσεων με την ΑΕ Ρέντη, που μας σέβεται και μας αγαπά κι ανταποδίδει τα ίσα.
Α, μην το ξεχάσω.
Το βόλει δε μαθαίνεται σε ένα χρόνο και σε ένα πρωτάθλημα.
Κι εδώ, στον Πορφύρα που με μηδέν μέσα έχει κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ σε όλα τα επίπεδα κι αποτελεί ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,  δεν είμαστε για να χαιδεύουμε αυτιά, αλλά, για να δημιουργούμε αθλητική κουλτούρα.
Κάποια κορίτσια σήμερα, δεν ήταν στο Ρέντη, γιατί ...ξύνισαν όταν έμαθαν ότι θα παίξουμε 3Χ3. Λάθος τους. Οχι μόνο γιατί είναι πιο δύσκολο σε αυτές τις ηλικίες, λόγω χώρου και τεχνικής, το 3Χ3 σε σχέση με το 6Χ6, αλλά και επειδή ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ακολουθούν την απόφαση της ομάδας, που έχει αποδείξει ότι φροντίζει για ΟΛΑ τα παιδιά της, με προνοητικότητα και μεγάλη προσοχή κι ευαισθησία.
Τα υπόλοιπα απο κοντά.
Εδώ δεν είμαστε για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις με γονείς και παιδιά, αλλά, για να παλεύουμε ΜΑΖΙ.