Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Πρωτιά για τον Πορφύρα

Οι κόρες τους ( απο τις πιο συνεπείς στις προπονήσεις και με σταθερή πρόοδο ) μπορούν να παίξουν βόλει στον Πορφύρα και να γίνουν καλές αθλήτριες. Αρκεί να συνεχίσουν έτσι.
Οι ίδιοι τις ωθούν στην προσπάθεια, είναι πάντα δίπλα τους, βοηθούν με τη διακριτικότητα τους αλλά και με τις εύστοχες υποδείξεις τους ( ειδικά ο Στέργιος που θα σου πεί αυτό που θέλει με τον τρόπο του κι εσύ οφείλεις να καταλάβεις ότι το λέει για καλό, ώστε να γίνει καλύτερα η δουλειά στην ομάδα ).
Στους μπαμπάδες του τμήματος μας Βασίλη Αργυρέα, Στέργιο Τασιούδη, Βασίλη Φραγκόπουλο που πήραν την πρώτη θέση στο Τουρνουά 3Χ3 του ΠΣΑΚ στον ΟΛΠ, δείχνοντας ότι τα καταφέρνουν θαυμάσια όχι μόνο με την μπλε και κίτρινη μπάλλα αλλά και με την πορτοκαλί, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ !!!!
Αξίζουν κάθε χαρά.
Και δείχνουν ότι ο Πορφύρας είναι παντού αγωνιστής.
Εύσημα αξίζουν και για τον συμπαίκτη τους Νίκο Σταυρόπουλο όπως βεβαίως και για τον Σπύρο Κωστούρο, τον αγαπημένο μας συνέφορο ( μαζί με τον Γιώργο Σπαθούλα ) των Παγκορασίδων Δ που θα έπαιζε στο Τουρνουά, όμως, την Κυριακή ήταν....ξάπλα, απο καλοκαιρινή ίωση. Ο Σπύρος τα έδωσε τα συγχαρητήρια του στην παλιοπαρέα του.
Αυτό είναι το κέρδος μας στον Πορφύρα. Οτι έχουμε μαζί μας καλούς ανθρώπους.
Μας τιμούν.