Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Να μην είμαστε αχάριστοι. Και να μη ξεχνάμε.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, δίχως σειρά, μα έτσι όπως τυχαία μας έρχονται στο μυαλό, στην Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πειραιά Δέσποινα Αρβανίτη, στον Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Καλαμακιώτη, στον Γυμνασιάρχη του 1ου Γυμνασίου Επαμεινώνδα Πετρόχειλο, στον Πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού Δημήτρη Σουβαλτζή, στον Νίκο Μούρμουρα και τον Ανδρέα Βήχο αλλά και στον αγαπημένο μας Λευτέρη, στην τριπλέτα που είναι πάντα έτοιμη να δώσει σωστές λύσεις στο ''Σαλπέας'', όπως επίσης και στους Σταύρο Ελληνιάδη, Νίκο Γέμελο και Κούλη Δουρέκα απο τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Πειραιά, για την αρωγή τους προς το τμήμα βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας.
Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους, δε θα είχαν χώρο προπόνησης τα παιδιά μας.
Η ανταμοιβή τους είναι η διαρκής ανοδική πορεία του Πορφύρα κι η πρόοδος αλλά κι η παραγωγή των υποδομών μας.
Ειδικά σε 3-4 απο τους παραπάνω, έχουμε μεγάλη υποχρέωση, αλλά, επειδή είναι διακριτικοί άνθρωποι δεν τους αναφέρουμε, κατόπιν επιθυμίας τους.
Τα κορίτσια του Πορφύρα σας οφείλουν πολλά και θα συνεχίσουν να χαρίζουν χαρές στην πόλη μας.

Υ.Γ. Να επαναλάβουμε και τις ευχαριστίες προσωπικά προς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη και τους εφόρους υποδομών του ΟΣΦΠ Καρρά και Τσιρογιάννη, για την πλήρη υποστήριξη τους.
Αλλοι σύλλογοι...κουράσθηκαν να μας βάζουν τρικλοποδιές, αλλά, ο Ολυμπιακός είναι δίπλα στον Πορφύρα κι ο Πορφύρας δίπλα στον Ολυμπιακό.