Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Το ξεκίνημα της Ακαδημίας μας το Σάββατο

Το Σάββατο 29 Αυγούστου, στην πρεμιέρα της σεζόν για την Ακαδημία μας, τα τμήματα υποδομών του βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, θα προπονηθούν ως εξής.

ΣΑΛΠΕΑΣ

9-10.15        π.μ.     ΠΡΟΜΙΝΙ-ΜΙΝΙ    
10.15-11.30  π.μ.    ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ
11.30 π.μ.-1 μ.μ      ROOKIES
5.30-7          μ.μ.     CADETS 
7-8.30          μ.μ.     ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Τα νέα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία τους και τον χρόνο ενασχόλησης με το βόλει, θα ενταχθούν στα κατάλληλα τμήματα.
Τα παιδιά του Δημοτικού, που ασχολούνται για πρώτη φορά με το βόλει, θα πάνε για προπόνηση στο Σαλπέας στις 9. Αν υπάρχουν παιδιά του Δημοτικού που δεν μπορούν να προπονηθούν στις 9, για διάφορους λόγους, τότε θα γυμνασθούν στις 10.15.
Κι ορισμένες χρηστικές πληροφορίες για τα παιδιά που θα έλθουν για πρώτη φορά στην ομάδα μας.
Στο κλειστό Παναγιώτης Σαλπέας, όπου γίνονται οι προπονήσεις μας, στο τέρμα της Ακτής Ξαβερίου, μπορείτε να έλθετε με το λεωφορείο, καθώς μπροστά στο γήπεδο υπάρχει τέρμα πολλών γραμμών, ανάμεσα τους ακόμα και το 049 και το 040.
Προκειμένου να είστε σίγουροι γονείς και παιδιά ότι το βόλει είναι ο προορισμός τους, εάν υπάρχει αμφιβολία για τα καινούρια μέλη της οικογένειας μας, η εγγραφή θα γίνει μετά απο μεταβατική περίοδο γνωριμίας.
Οι προπονήσεις είναι απο 3 έως 5 την εβδομάδα, ανάλογα με την ηλικία και το τμήμα.
Πάνω απο όλα, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι πάμε στο γήπεδο για να αθληθούμε, να ξεσκάσουμε, όχι να ανταγωνισθούμε ή να συγκριθούμε.
Χωρίς πολλά λόγια κι υποσχέσεις, αλλά, μόνο με αλήθειες και τη διαχρονική, σε καθημερινή βάση, επιβεβαίωση του πραγματικού κι ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ενδιαφέροντος για τα παιδιά μας, με την πρόοδο που παρουσιάζουν ατομικά τα παιδιά και συνολικά το τμήμα αλλά και με μία σειρά απο παροχές που απολαμβάνουν, με όλα τα σχετικά κόστη να αναλαμβάνονται απο την Επιτροπή Βόλει, ώστε να μην επιβαρύνονται οι γονείς, εύλογα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη.
Αλλωστε, το βόλει Γυναικών του Πορφύρα εξελίχθηκε και γιγαντώθηκε μέσα στην κρίση.
Με την ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ στην αλήθεια και τον άνθρωπο ΠΑΝΤΑ στο επίκεντρο.
Οπότε, γνωριζόμαστε και καταλαβαίνετε. Γιατί ο Πορφύρας έχει δώσει τις αποδείξεις του με τις επιτυχίες των ομάδων υποδομών του και την  απόλυτη σύνδεση της Ακαδημίας με την γυναικεία ομάδα μας, που πρωταγωνιστεί στην Α2 Εθνική, με τις μισές απο τις αθλήτριες της να είναι απο το φυτώριο μας.
Καλή διασκέδαση ! Με ασφάλεια, δουλειά, άδολη αγάπη για τα παιδιά κι ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ !