Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ιδια τιμή έως τις 22 Οκτωβρίου

Στο πνεύμα με το οποίο λειτουργούμε, αντιμετωπίζουμε και το ζήτημα με τις Κάρτες Μέλους του τμήματος μας.
Με την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία Βόλει Γυναικών, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τις καλύτερες ομάδες της χώρας σε σπουδαίες αναμετρήσεις, με πλούσιο θέαμα.
Τα εισιτήρια στην Α1 κοστίζουν απο 5 έως 10 ευρώ.
Εμείς αποφασίσαμε ότι για μία εβδομάδα, μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου, προκειμένου να δείξουμε ότι μένουμε σταθεροί στις αρχές και τις αξίες μας, προσφέρουμε στους φίλους της ομάδας μας και στους φίλους του βόλει, τη δυνατότητα να προμηθευθούν Κάρτες Μέλους του βόλει Γυναικών του Πορφύρα, με την ίδια τιμή που υπήρχε έως σήμερα, τα 20 ευρώ, για όλο τον χρόνο.
Με τις Κάρτες Μέλους, εξασφαλίζεται στον κάτοχο της η ελεύθερη είσοδος στα εντός έδρας παιχνίδια του Πορφύρα. Εκτός απο τα εκπτωτικά προνόμια που συμπληρώνονται και θα ανακοινωθούν.
Δηλαδή, με 20 ευρώ, κατοχυρώνεται το δικαίωμα εισόδου στους ενδιαφερόμενους, που ενισχύουν την ομάδα μας και βγαίνουν πολλαπλά ωφελημένοι, καθώς, διαφορετικά, θα έπρεπε να δώσουν τουλάχιστον 55 ευρώ για τα εισιτήρια, αν και σε μερικά παιχνίδια δε θα έχουμε τιμή 5 ευρώ, αλλά, μεγαλύτερη.
Στα εντός έδρας παιχνίδια μας, με τα έξοδα να είναι πολύ μεγαλύτερα πλέον ( μόνο η διαιτησία απο 67 ευρώ, ανεβαίνει στα 160 ευρώ ), δε θα μπαίνει ενήλικας δίχως εισιτήριο.
Απο τις 22 Οκτωβρίου, οι Κάρτες Μέλους θα διατίθενται προς 30 ευρώ.