Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Γιατί το βόλει στον Πορφύρα διευκολύνει τη διαδρομή για να πετύχουμε αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει. Να δίνουμε λύσεις, μέσα απο την γνώση, στα παιδιά μας. Αλλά και να τα μαθαίνουμε να αξιοποιούν τις δυνάμεις τους.

                                    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το τμήμα βόλει Γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας, προχωρά σε μία, ακόμα, πρωτοβουλία ενημέρωσης γονιών και παιδιών για ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση της ψυχής, σε σχέση όχι μόνο με τον αθλητισμό αλλά και με το περιβάλλον, στο οποίο καθημερινά κινούμαστε, στο σχολείο, στο σπίτι, παντού.
Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, με ώρα προσέλευσης στις 18.30 κι ώρα έναρξης στις 19.00, το τμήμα βόλει Γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας, από κοινού με τον  Εκπαιδευτικό Χορηγό του τμήματος μας, τον Ομιλο Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, οργανώνει Ομιλία και Συζήτηση με την κ.Αλεξάνδρα Τσιώρα – Εκπαιδευτική Ψυχολόγο, στο αμφιθέατρο του Ομίλου στο κτίριο επί της οδού Κουντουριώτου 146-148, στο κέντρο του Πειραιά.
Θέμα της συνάντησης μας, θα είναι ‘’ Το παιδί μας μεγαλώνει και αλλάζει!!!
Προκλήσεις, δυσκολίες, ερωτήματα και προβληματισμοί που απασχολούν γονείς και παιδιά από την παιδική, προεφηβική και εφηβική ηλικία.’’
Η εκδήλωση οργανώνεται για εμάς και τα παιδιά μας, που επίσης μπορούν  να έχουν θέση στην αίθουσα.