Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Πορφύρας-Ολυμπιακός στις 6 μ.μ. στη Δραπετσώνα

Ραντεβού ιστορίας στις 6 μ.μ. στη Δραπετσώνα, στο κλειστό Α.Παπαμιχαήλ, ακριβώς απέναντι απο το Σαλπέας στην άλλη πλευρά του πέταλου του λιμανιού μας.
Πορφύρας-Ολυμπιακός.
Για την Α1 Εθνική Κατηγορία στο Βόλει Γυναικών.
Περιμένουμε κόσμο στο γήπεδο, για ένα παιχνίδι από αυτά που θέλεις να θυμάσαι ότι είδες και θέλεις να θυμάσαι ότι έπαιξες.
Ελεύθερη η είσοδος για ΟΛΑ τα παιδιά. Ανεξάρτητα από το εάν αθλούνται ή όχι.
«Για τα κορίτσια μας αυτό το παιχνίδι είναι άλλη μια γιορτή καθώς αντιμετωπίζουμε την κορυφαία ομάδα των τελευταίων ετών στο γυναικείο βόλεϊ. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε και θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Το κέρδος από τέτοια παιχνίδι το εξαργυρώνεις στα επόμενα που ακολουθούν», δήλωσε ο τεχνικός του Πορφύρα Βασίλης Πανδής.
Στον Ολυμπιακό ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα έχει στην αποστολή τις Τσβετάνοβα, Λαζάρεβιτς όχι όμως και την Μαλασάι που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού με τον Σέρβο τεχνικό να δηλώνει στο osfp.gr: «Ο Πορφύρας είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία και έχει παίξει μέχρι στιγμής κάποια καλά παιχνίδια. Είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε, αυτό όμως δεν θα γίνει τόσο εύκολα όσο ίσως φαίνεται. Πρέπει να δούμε και αυτό το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα όπως όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής και σε αυτή την περίπτωση δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα».