Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Διευκρινίσεις....

Επειδή, προφανώς, υπάρχει άγνοια στον κόσμο ( λογικό είναι αυτό, δεν κακίζουμε κανέναν...), καλό θα είναι να μπούν κάποια πράγματα στη θέση τους :

1. Η συμμετοχή του Πορφύρα στην Α1 Εθνική στο Βόλει Γυναικών δεν προυποθέτει έσοδα. Δεν παίρνουμε ούτε μισό ευρώ απο Πολιτεία, Δήμο, Ομοσπονδία.
Αντιθέτως, υπάρχουν μόνο επιπλέον έξοδα. Ενδεικτικά, οι πινακίδες των χορηγών της Ομοσπονδίας, που πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουμε στο γήπεδο, τα λογότυπα της Α1 και της Ομοσπονδίας, το backdrop για τις δηλώσεις, όλα αυτά φτιάχνονται με δικές μας δαπάνες.
Ας είναι καλά οι φίλοι της εταιρείας Instagraph που μας βοήθησαν με την ευγενική χορηγία τους, ώστε να περιορισθεί το σχετικό κόστος, που θα ήταν απαγορευτικό για εμάς.
2.Η τηλεοπτική μετάδοση δεν έχει έσοδα. Δεν προσφέρεται καν διαφημιστικός χρόνος για την προβολή της ομάδας. Ακόμα και το τραίηλερ της μετάδοσης ετοιμάζεται με πλάνα που εμείς τραβήξαμε και μόνταρε ο Αγγελος Ζαννής, ξενυχτώντας.
3.Νονός, θείος, χορηγός δεν υπάρχει στο βόλει Γυναικών του Πορφύρα. Οπου μαζεύουμε ευρώ-ευρώ για να ανταποκριθούμε στα έξοδα. Η απόφαση μας να παίξει η ομάδα στην Α1, εξηγείται απο αθλητικούς λόγους. Διαφορετικά, με οικονομικούς όρους, είναι γροθιά στο μαχαίρι.
4. Οποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί. Μα αγοράζοντας Κάρτα Μέλους, μα βρίσκοντας μία χορηγία, μία διαφήμιση, ότι μπορεί καθένας. Δεν βοηθάμε όταν αφήνουμε τους άλλους να λύσουν τα προβλήματα.
5.Τέλος, καλό είναι να αντιληφθούν όλοι ότι το βόλει Γυναικών του Πορφύρα κάνει τεράστια υπέρβαση, προσφέροντας άρτιες συνθήκες προπόνησης στις αθλήτριες του. Προκειμένου να το πετύχουμε αυτό, ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τα ενοίκια γηπέδων.
Πρακτικά, αυτό δεν αφορά τους γονείς, εφόσον δεν τους επιβαρύνουμε.
Ωστόσο, θα ήταν πράγματι καλοδεχούμενη κάθε βοήθεια. Σε ένδειξη συμπαράστασης.
Και δεν αναφερόμαστε ( μόνο ) σε υλική προσφορά. Ακόμα και να προσφερθεί να στήσει το φιλέ, να αναλάβει να μεταφέρει αθλήτριες σε ένα παιχνίδι, απλές κινήσεις συμμετοχικότητας.
6.Το βόλει Γυναικών του Πορφύρα δυνάμωσε τον καιρό της κρίσης. Απολαμβάνει την εκτίμηση, αλλά, χρειάζεται κάτι περισσότερο. Ενίσχυση.
Η πραγματικότητα είναι διαφορετική απο εκείνη που έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους.
Αυτό που έχουμε πετύχει είναι ΑΘΛΟΣ. Μία ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Οποιος μπορεί να τον αναγνωρίσει, είναι καλοδεχούμενος να βοηθήσει.
Οποιος όχι, απλώς, θα παρακαλέσουμε να μη μιλάει, αφού δεν καταλαβαίνει.
Καλημέρα σας.

Νίκος Δελαγραμμάτικας

Υ.Γ. 1
Οχι, ο ουρανός δεν βρέχει λεφτά, ούτε έχουμε...μυστικές χορηγίες.
Υ.Γ. 2
Καλύτερα να λέμε ανοιχτά και φωναχτά την αλήθεια, μήπως και γίνει κατανοητή.
Υ.Γ. 3
Το γεγονός ότι είμαστε πάνω απο όλα άνθρωποι και απολύτως διακριτικοί, καλό είναι να αντιμετωπίζεται στη σωστή βάση του.