Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Μόνο καμάρι για την Ακαδημία μας.....

Τρείς νίκες σε τέσσερις αγώνες πέτυχαν οι ομάδες μας των Κορασίδων στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ. Κι η μόνη ήττα, ήλθε με όμορφη εμφάνιση.
Ενα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία μας, την οποία λατρεύουμε κι αντιμετωπίζουμε ως προθάλαμο της γυναικείας ομάδας μας, με παιδιά από το φυτώριο μας κι όχι με μεταγραφές.
Ο Πορφύρας κάνει ανάπτυξη με τις όποιες δυνάμεις του, εκπαιδεύει αθλητικά τα παιδιά κι έτοιμάζει τις αθλήτριες που θα αγωνισθούν στην Α1 ή στην Α2, με τη φανέλα του Πορφύρα, με την ομάδα βόλει που πρέπει να έχουν πολλοί ως πρότυπο, για αυτό το τόσο ξεχωριστό κι αληθινό μοντέλο το οποίο εκφράζει κι ακολουθεί πιστά.
Σε κρίσιμο, για την Α΄ Κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ αγώνα, οι Κορασίδες Α του Πορφύρα νίκησαν με 3-1 σετ την Πετρούπολη στο Σαλπέας ( 19-25, 25-16, 25-19, 25-19 ).
Ντεμπούτο για την γεννημένη το 2002 Τζίνα Τριανταφύλλου, η οποία ήταν εξαιρετική.
Αυτή τη νίκη, το τμήμα βόλει Γυναικών του Πορφύρα, την αφιερώνει στον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας Γιάννη Μπογιατζόγλου και στην προπονήτρια των Κορασίδων ( και Νεανίδων ) Νίκη Μανωλάκου. Για την προσπάθεια τους.
Ο Πορφύρας, κυρίως στα δύσκολα, είναι ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Οι Κορασίδες Β του Πορφύρα επικράτησαν με 3-0 σετ στο Ρέντη του Αστέρα Νίκαιας και ετοιμάζονται ήδη για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος ( 15-25, 7-25, 18-25 ).
Η ...Λερναία Υδρα ταλέντων, οι Κορασίδες Γ, αποδυναμωμένες επειδή ανέβηκαν δύο αθλήτριες τους στις Κορασίδες Α, η Τζίνα Τριανταφύλλου κι η Ουρανία Καλογεροπούλου, έδειξαν για ακόμα μία φορά τη δυναμική τους και τη δουλειά σε βάθος που κάνει η προπονήτρια τους Πόπη Καλλή, καθώς, επικράτησαν με 3-0 σετ στη Δραπετσώνα, της ομώνυμης ομάδας ( 22-25, 23-25, 19-25 ).
Πολύ καλή εμφάνιση ( ιδίως από την Στέλλα Γαμπιεράκη, την Σοφία Θωμοπούλου, την Αντωνία Φερεντίνου αλλά κι από όλα τα παιδιά μας ), από τις Κορασίδες Δ, απέναντι στην Ηλιούπολη Γ. Αν κι έχασαν, οριακά,  με 3-0 σετ, ήταν απόλυτα ανταγωνιστικές και μάλιστα στα δύο από τα τρία σετ προηγήθηκαν με 18-12, αλλά, δε διαχειρίσθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις στιγμές και τα έχασαν.
Κι εδώ η προπονήτρια τους Στέλλα Μουστάκη αποδεικνύει ότι η αθλήτρια που ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΒΟΛΕΙ, όχι αυτή που απλώς παίζει για να παίζει, μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΑΣΚΑΛΑ.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τις αθλήτριες μας που μας εμπιστεύονται.
Την πίκρα από την ήττα της γυναικείας ομάδας στη Σαντορίνη, τη βάζουμε σε δεύτερη μοίρα, γιατί για τον Πορφύρα ΠΑΝΤΑ προέχει η Ακαδημία του.
Γυναικεία ομάδα, έστω για κάποια χρόνια, εύκολα φτιάχνεις.
Δικιά σου γυναικεία ομάδα, δύσκολα.
Σε εμάς αρέσουν τα δύσκολα, όπως όλοι καταλαβαίνουν.
Αλλά, το μεράκι της δημιουργίας γεμίζει την καρδιά και τη ψυχή μας κι εφόσον η τρέλα είναι μεταδοτική, όλα καλά.
Να είστε όλες κι όλοι καλά.