Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Εύη Χρήστου στο postgame.gr : '' Δύσκολα συναντάς ομάδα σαν τον Πορφύρα ''

Το καλοκαίρι η Εύη Χρήστου αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό για τον Πορφύρα και την σεζόν να ξεκινάει με πολλά όνειρα. Διαβάστε τι δήλωσε η έμπειρη αθλήτρια για τους στόχους της νέας σεζόν προσωπικούς και συλλογικούς, ενώ έστειλε το μήνυμα της στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας πως θα προσπαθήσουν να φέρουν χαμόγελα. Αναλυτικά η συνέντευξη:
Eύη καλωσόρισες στο Postgame.gr. Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και ποιοι οι δικοι σου για φέτος;
“Ο στόχος της ομάδας ειναι σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί ,καθώς η ομάδα βρίσκεται πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 εθνική κατηγορία.Προσωπικος μου στόχος ειναι να βοηθώ την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ”.
Έφυγες από τον Παναθηναϊκό για να πας στον Πορφύρα. Ήταν δύσκολο για σένα αυτό;
“Οχι δεν ήταν δύσκολο για μένα εφόσον ο Πορφύρας ήταν πολύ κοντά στα δικά μου φετινά θελω! Σ’αυτό  το σημείο να τονίσω οτι ο Πορφύρας ειναι ενα υγιές οικογενειακό σωματείο που στις μέρες μας δύσκολα συναντάς».
Θεωρείς ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα; Ποια ομάδα θεωρείς φαβορί για τον τίτλο;
«Ναι ειναι αρκετά ανταγωνιστικό θεωρώ και ο τίτλος θα πάει στην ομάδα που θα χει περισσότερη διάρκεια. Δεν μπορώ να κανω προβλέψεις σίγουρα θα ναι ανάμεσα σε ΠΑΟ Ολυμπιακό και Νάξο».
Ο κόσμος θεωρείς πως στηρίζει το βόλει;
«Ο κόσμος γενικά θεωρώ ναι.Υ παρχει κόσμος που αγαπάει το άθλημα και κανει οτι μπορεί για να ναι δίπλα μας και να γεμίζει τα γήπεδα αλλα για περισσότερη προβολή και ανάπτυξη άλλοι ειναι οι ιθύνοντες».
Ένα μήνυμα προς τον κόσμο. Τι να περιμένει από εσάς φέτος;
«Στον κόσμο υποσχόμαστε να δίνουμε οτι καλύτερο μπορούμε σε κάθε ματς και ευχόμαστε στο τέλος να φέρουμε χαμόγελα».