Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Υπάρχουν ήττες που είναι-πολύ-χρήσιμες....Ολα θα πάνε καλά παιδιά...Είμαστε Πορφύρας !

Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, η ομάδα μας των Κορασίδων Α αντιμετώπισε τον Θρίαμβο Χαιδαρίου στο Σαλπέας, σε αγώνα για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ και ηττήθηκε με 3-1 σετ, αν και προηγήθηκε με 25-22.
Καθοριστικό ήταν το τρίτο σετ, που χάθηκε για τον Πορφύρα με 25-23, αν και κάλυψε τη διαφορά καθώς ήταν πίσω με 21-15. Τον δικό τους ρόλο έπαιξαν δύο λάθη του πρώτου διαιτητή, σε επαφή με το φιλέ αθλήτριας του Θριάμβου και σε ΄΄διπλή΄΄της πασαδόρου μας, που δεν έγινε. Η αλήθεια, βεβαίως, είναι ότι τα συγκεκριμένα λάθη διαμόρφωσαν το προβάδισμα του Θριάμβου με 6 πόντους, μας έφεραν στο σημείο να ακολουθούμε το σκορ, αλλά, δεν έγιναν στους τελευταίους πόντους, εκεί όπου ήταν φανερό πάντως ότι δεν ήταν εύκολη η υπέρβαση, με τη συνεχή αντεπίθεση.
Να είναι καλά ΟΛΟΙ οι διαιτητές που έρχονται και σφυρίζουν τα παιδιά μας.
Ανθρωποι είναι, θα κάνουν σφάλματα. Αλλά, παρακαλούμε για την μεγαλύτερη προσοχή τους, γιατί ένα λάθος στο βόλει, επηρεάζει τη ψυχολογία, όχι μόνο το σκορ, αλλάζει περιστροφές, έχει την αξία του.
Συνολικά, ο αγώνας δεν ήταν καλός, αλλά, ο Θρίαμβος πλησίασε περισσότερο τις δυνατότητες του σε σχέση με τον Πορφύρα και για αυτό κέρδισε.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ την ομάδα μας των Κορασίδων Α και θεωρούμε ότι θα μπορέσει να βελτιωθεί στα επόμενα παιχνίδια.
Χρειάζεται, όμως, να ανέβει ψυχολογικά, ώστε να αξιοποιήσει τη δυναμική και το ταλέντο της.
Ολα θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια. Με ΗΡΕΜΙΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ, κυρίως, όμως, με ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.
Ετσι, θα δείτε ότι θα κάνετε λιγότερα λάθη και θα είναι όλα πιο όμορφα. Αξίζετε τα καλύτερα και σαν αθλήτριες και σα χαρακτήρες και είμαστε ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
Στις ήττες, φαίνονται οι ΟΜΑΔΕΣ. Πιστέψτε το ότι θα πάνε όλα καλά.
Συγχαρητήρια στον Θρίαμβο για τη νίκη και το ήθος του.
Η παρουσία ενός ΣΩΣΤΟΥ ανθρώπου στη διοίκηση του Θριάμβου, είναι φανερό πόσο θετικά έχει επιδράσει....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) Κ.Ζαννή, Χονδρουδάκη, Τριανταφύλλου, Συρίγου, Μπουτσελάκου, Βαλσάμη, Ο.Καλογεροπούλου, Κουτσουδάκη, Υφαντή, Κουκομέλα, Παπαγιαννοπούλου, Κονταράκη.