Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Αθλητικές Υποτροφίες από το Βόλει Γυναικών του Πορφύρα

Το Βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, ανακοινώνει ότι για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και πιο συγκεκριμένα, από την 1η Σεπτεμβρίου 2016 έως και την 30η Ιουνίου 2017, θα προσφέρει αθλητική υποτροφία ( με πλήρη κάλυψη όλων των εξόδων που αφορούν τη συμμετοχή του παιδιού στο τμήμα μας ), σε δύο αθλήτριες από όσες ήδη ανήκουν στις υποδομές μας.
Θα τιμηθεί με αυτόν τον τρόπο, η αθλήτρια μας με την καλύτερη επίδοση ( βαθμό απολυτηρίου ) από τις τάξεις του Γυμνασίου, στη σχολική περίοδο 2015-2016 και η αθλήτρια μας με την καλύτερη επίδοση ( βαθμό απολυτηρίου ) από τις τάξεις του Λυκείου, στη σχολική περίοδο 2015-2016.
Με αυτόν τον τρόπο ενθαρρύνουμε την προσπάθεια  σχολικής εκπαίδευσης των αθλητριών του βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας και στηρίζουμε την βασική φιλοσοφία μας, για τη διατήρηση της ομάδας μας σε υψηλό επίπεδο όχι μόνο αθλητικό αλλά και επιστημονικό.
Και οι 14 αθλήτριες, άλλωστε, της γυναικείας ομάδας μας είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ ( οι 6 ) ή φοιτήτριες ΑΕΙ ή ΤΕΙ ( οι 8 ) και αυτή την παράδοση θέλουμε να τη συνεχίσουμε.
Εκτιμούμε, άλλωστε, ότι αθλητισμός και εκπαίδευση, είναι έννοιες αλληλένδετες και ως τέτοιες οφείλουμε να τις αναδεικνύουμε.
Κρίνουμε σκόπιμο να μην προχωρήσουμε σε αθλητική υποτροφία και για τις αθλήτριες μας του Δημοτικού, καθώς, ασπαζόμαστε πλήρως τη λογική με την οποία βαθμολογείται η συγκεκριμένη εκπαιδευτική κοινότητα και δε θέλουμε να διαφοροποιήσουμε το πνεύμα της.
Ομορφος ο αθλητισμός, ωραίο το βόλει, το οποίο λατρεύουμε, αλλά, στη ζωή θα προχωρήσετε σε πορεία μακράς πνοής, με τα εφόδια που θα σας δώσει η εκπαίδευση.
Ο αποτελεσματικός συνδυασμός των δύο αξιών, εξάλλου, θα λαμπρύνει ακόμα περισσότερο την επιτυχία σας.