Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Πολεμιστής ο Πορφύρας

Ο πολεμιστής, με το ποιητικό ψευδώνυμο ( από τον Λάμπρο Πορφύρα ) Πορφύρας, αγωνίσθηκε γενναία στη Νάξο, έβαλε προβλήματα στον γηπεδούχο Πανναξιακό, αλλά, ηττήθηκε με 3-0 σετ, αν και άξιζε να πάρει κάτι από αυτόν τον αγώνα που ολοκληρώθηκε μόλις τώρα.
Τα σετ ήταν 25-21 ( από 19-19 ), 25-17 και 25-22.
Ο Πορφύρας θα αγωνίζεται για το σήμα, τη φανέλα του, την γειτονιά μας, τη Φρεαττύδα και την πόλη μας,  μέχρι και τον τελευταίο πόντο και το τελευταίο σετ.
Με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Συγχαρητήρια στην ΟΜΑΔΑ μας για την προσπάθεια της, έστω και αν πήγε στη Νάξο...δαμάζοντας τα κύματα, καθώς, ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ στο πρωινό ταξίδι από τον Πειραιά μας, με ανέμους 9 μπωφόρ και τη θάλασσα να προκαλεί τις αντοχές όλων.

Υ.Γ. 1
Στις δικές μας απουσίες, επίσης, καλό είναι να αναφέρονται οι συνάδελφοι.
Γιατί ο Πορφύρας, όπως είναι γνωστό, μετά την 6η αγωνιστική, δεν έπαιξε ΠΟΤΕ πλήρης.
Στη Νάξο έλειψε η πασαδόρος μας Δώρα Γκολφινοπούλου, για την οποία διαβάσαμε ότι έπαιζε. Φαίνεται δεν ήταν στο Σαλπέας εκείνη την ώρα. Διακτινίσθηκε....
Υ.Γ. 2
Πάντα στη διάθεση σας.
Υ.Γ.  3
Οταν θα κάνει σεμινάριο ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πειραιά για τις διπλές μπάλλες, να μας καλέσει. Μαζί και τους διαιτητές όλων των άλλων Συνδέσμων. Γιατί τα μέλη του δικού μας Συνδέσμου έχουν, όπως αποδεικνύεται στους αγώνες, διαφορετική άποψη σε σχέση με όλους τους άλλους...Μέχρι εδώ. Προς το παρόν. Αύριο θα αναφερθούμε διεξοδικά....