Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Πέμπτη σερί νίκη για τις Νεάνιδες μας

Με πολύ καλή εμφάνιση, ο Πορφύρας πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα Νεανίδων, με 3-0 σετ στο Ιλιο, καταβάλλοντας την πάντα δυνατή τοπική Ενωση.
Τα σετ ήταν : 21-25, 25-27, 21-25.
Αξιοσημείωτο ότι ο Πορφύρας στο πρωτάθλημα Νεανίδων, παρουσιάζει μόνο μία Νεάνιδα και αυτή έχει ακόμα ένα χρόνο να παίξει στο ίδιο πρωτάθλημα, την 98άρα Νικολέτα Παυλίδου.
Από τα 12 παιδιά μας, 1 είναι του 1998, μόνο  2  του 1999, 7 του 2000 και 2 του...2001.
Η μεγαλύτερη ηλικία στο πρωτάθλημα Νεανίδων, αφορά τα παιδιά που γεννήθηκαν το 1997.
Αυτή είναι, από επιλογή, για να παίρνουν εμπειρίες οι αθλήτριες μας και να ετοιμάζονται για τη ''μεγάλη εικόνα'', την γυναικεία ομάδα μας. Εστω και ως....baby team...
Το παιχνίδι άργησε να αρχίσει 1 ώρα. Συμβαίνουν αυτά.
Το ίδιο είχε γίνει και πέρσι στο γήπεδο μας, σε αγώνα Κορασίδων με το Ιλιο, που είχε παραπονεθεί τότε στην ΕΣΠΕΔΑ.
Εμείς, δε θα διαμαρτυρηθούμε στην ΕΣΠΕΔΑ. Δεν υπάρχει λόγος. Μακάρι να είχαν όλες οι ομάδες δικά τους γήπεδα ή να τελείωνε ο προηγούμενος αγώνας βόλει, με χρονόμετρο.
Απλώς, έτσι για την ιστορία, τα αναφέρουμε αυτά. Και με αγάπη.
Γιατί, ειδικά με το Ιλιο, με τους αυθεντικούς και έντιμους ανθρώπους και τις σωστές δομές λειτουργίας αλλά και τη συνέπεια, πάντα θα είμαστε ΦΙΛΟΙ, πάντα ΜΑΖΙ.
Να είστε πάντα καλά. Και εμείς το ίδιο....
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Παυλίδου, Χονδρουδάκη, Υφαντή, Κ.Ζαννή, Μπουτσελάκου, Βαλσάμη, Κονταράκη, Ο.Καλογεροπούλου, Κ.Καλογεροπούλου, Μελισσάρη, Παπαγιαννοπούλου, Κουτσουδάκη.