Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Με περιορισμό εισόδου ο αγώνας Πορφύρας-Μίλων στις Κορασίδες

Υπενθυμίζουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και κυρίως για να μην έλθετε μάταια γιατί θα αναγκασθείτε να γυρίσετε άπραγοι σπίτι, ότι στον Σαββατιάτικο  ( 5.45 μ.μ. ) αγώνα Κορασίδων Πορφύρας-Μίλων, για το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας της ΕΣΠΕΔΑ, επιτρέπεται η είσοδος μόνο 12 φιλάθλων ( γονιών κατά απόλυτη προτίμηση ), από καθεμία από τις δύο ομάδες, μετά από αίτημα του Πορφύρα που έγινε αποδεκτό.
Επιπλέον άτομα, θα είναι μόνο εκείνα που θα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα.
Θα υπάρχει Γυμνασίαρχος στο παιχνίδι, εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΔΑ και Μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, ώστε να ελέγχει την πιστή τήρηση του μέτρου, το οποίο πάρθηκε λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του βοηθητικού γηπέδου του κλειστού Παναγιώτης Σαλπέας και της ιδιαίτερης χωροθεσίας του, σε συνδυασμό με την κρισιμότητα του αγώνα, καθώς όποιος νικήσει, μένει στην κατηγορία και όποιος χάσει, πέφτει.
Αυτό το ματς, θέλουν να το δούν πάρα πολλοί.
Σας αγαπάμε όλους, αλλά, πολύ απλά, δε χωράμε.
Και προκειμένου να ρισκάρουμε το παραμικρό σε σχέση με την σωματική και ψυχική υγεία των αθλητριών και των δύο ομάδων, φθάσαμε σε αυτή την απόφαση, η οποία γίνεται από όλους αντιληπτό, ότι είναι σε βάρος του Πορφύρα, αλλά, αναδεικνύει την βασική αρχή μας, ειδικά για τις υποδομές :
Είναι παιδιά, είναι βόλει, είναι μόνο ένα παιχνίδι που θα πρέπει να χαρούν, χωρίς υπερβολές και εξάρσεις.
Καλή διασκέδαση.