Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Ανανέωση της συνεργασίας του βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας με τον προπονητή Βασίλη Πανδή





Το τμήμα βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του προγραμματισμού που ήδη ξεκίνησε ώστε να ετοιμασθεί η ομάδα μας για την επόμενη σεζόν,  με στόχο την επιστροφή στην Α1 Εθνική Κατηγορία, ανανεώνεται η συνεργασία με τον προπονητή Βασίλη Πανδή, για τον οποίο εκφράζουμε την ευαρέσκεια μας για το έργο, τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και το ήθος που επέδειξε στην πρώτη σεζόν του μαζί με την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του βόλει Γυναικών του Πορφύρα.
Η θετικότατη παρουσία της γυναικείας ομάδας μας στην Α1, σε συνθήκες απόλυτα αντίξοες και η διαρκής προσπάθεια του προπονητή Βασίλη Πανδή, εκτιμήθηκαν ανάλογα.
Ως μόνιμος, εδώ και πολλά χρόνια, κάτοικος της πόλης μας, του Πειραιά, ο Βασίλης Πανδής έγινε παιδί του Πορφύρα και με σύνεση, σοβαρότητα, επιμέλεια, συμπαράσταση και τύχη, όλα θα πάνε καλά για τον κοινό στόχο, με συνεισφορά από μέρους του και σε τμήμα της δουλειάς στην Ακαδημία μας.
Από την πλευρά του ο Βασίλης Πανδής δήλωσε για την παραμονή του στην ομάδα βόλει Γυναικών του Πορφύρα : '' Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και φέτος μέλος της οικογένειας του Πορφύρα, που είναι ένα σωματείο που επιδιώκει όχι μόνο την ανάπτυξη των αθλητριών αλλά και του αθλήματος γενικότερα. Από τη στιγμή που υπήρχε κοινή θέληση στο να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία, το μόνο που έμενε ήταν η επισημοποιηση της.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και υπόσχομαι να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να επιτύχουμε τους στόχους της και να δικαιώσω τις προσδοκίες της''.
Καλορίζικος Βασίλη !