Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Στις λεπτομέρειες....

Στις λεπτομέρειες ( κυριολεκτικά ) κρίθηκε το παιχνίδι του Πορφύρα με την Δραπετσώνα, στο Σαλπέας, για τις Παγκορασίδες Δ.
Ο Πορφύρας ηττήθηκε με 3-0 σετ, αν και ήταν μπροστά στο σκορ στα δύο πρώτα σετ.
Οι εμπειρίες, δυστυχώς, δεν πωλούνται, αλλά, κατακτώνται μέσα από τους αγώνες, με επιμονή και διαρκή προσπάθεια.
Η πρόοδος είναι δεδομένη, την ευκαιρία να αγωνισθούν την κερδίζουν και την αξιοποιούν τα παιδιά, καλό και χρήσιμο θα είναι να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όπως το αρχίσαμε.
Με διαρκή συμπαράσταση στις αθλήτριες, που δίνουν τον δικό τους αγώνα.
Πλέον, από τα προαγωνιστικά και αναπτυξιακά τμήματα, πέρασαν σε αγωνιστικό επίπεδο.
Η μεταστροφή, δεν απαιτεί...μετάλλαξη.
Αλλά, χρειάζεται προσαρμογή, καθώς, κάθε φορά, είμαστε μπροστά σε διαφορετικές καταστάσεις, σε ένα περιβάλλον που δεν έχει σταθερές, καθώς, κάθε παιχνίδι είναι και μία διαφορετική ιστορία, άλλοτε χαράς και άλλοτε πίκρας.
Τα παιδιά ξεκίνησαν να παίζουν, έμαθαν να αγωνίζονται, μα μη ξεχνάτε ότι πλέον είναι αθλήτριες που σας θέλουν πάντα δίπλα τους. Οχι για να τους δίνετε δίκιο ή άδικο, αλλά, για να συνειδητοποιήσουν ότι μέσα από τον αγώνα και τις ιδιαιτερότητες του, χτίζουν την αθλητική προσωπικότητα και την αθλητική αντοχή τους.
Μπράβο και στα 14 παιδιά για την προσπάθεια και την διάθεση τους, είναι δεδομένο ότι μπορούν να πάνε καλύτερα ( όπως φαίνεται και από τις προπονήσεις ), συνεχίζουμε να τα στηρίζουμε, γιατί άλλωστε ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.
Ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα για την Αννα Μαρία Μακρή. Και δυό ( άριστες και ευλογημένες  ) ψυχές καμάρωναν....Καλή αρχή !
Τα σετ ήταν : 23-25, 22-25, 20-25.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Στέλλα Μουστάκη ) : Καράμπελα, Κ.Ηλιοπούλου, Μπεγκάι, Μυλωνοπούλου, Τζίρτη, Σ.Φραγκοπούλου, Αγορίτσα, Μητροπούλου, Λιαρμακοπούλου, Αργυρέα, Τριβουλίδη, Ξυπολιτάκου, Βογιατζή, Μακρή.