Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Πρόκριση με τέταρτη νίκη για τον Πορφύρα, στις Παγκορασίδες Α

Με την τέταρτη σερί νίκη της προκρίθηκε η ομάδα Παγκορασίδων Α του Πορφύρα, που επικράτησε με 3-2 σετ στην Πετρούπολη, της ομώνυμης ομάδας.
Ο Πορφύρας ήταν αδιάφορος βαθμολογικά αφού είχε εξασφαλίσει την πρόκριση του, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα ενώ η Πετρούπολη ήθελε νίκη με όποιο σκορ, ώστε να περνούσε στην επόμενη φάση, μαζί με την δική μας ομάδα.
Η Πετρούπολη προηγήθηκε δίκαια με 2-0 σετ, αλλά, ο Πορφύρας αντέδρασε και απέναντι στην πολύ καλή και ποιοτική γηπεδούχο, έφθασε άξια στην νίκη με 3-2 σετ.
Το αποτέλεσμα αφήνει εκτός συνέχειας του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ την Πετρούπολη και μαζί με τον Πορφύρα πέρασε το Ιλιο.
Πετρούπολη και Ιλιο, δικαιολογημένα μετά την αντικανονική ( αλλά, δίχως κυρώσεις ) συμμετοχή αθλήτριας του Ιλίου στο μεταξύ τους παιχνίδι, όπου έχασε η Πετρούπολη, έχουν διαφορές, ωστόσο, αυτές δεν σχετίζονται με το σήμα και την φανέλα του Πορφύρα, που έπρεπε να παίξει για την αξιοπρέπεια του.
Μία νίκη που δεν την πανηγυρίζουμε, καν δεν την χαιρόμαστε, αλλά, οφείλαμε να την διεκδικήσουμε.
Συγχαρητήρια στην Πετρούπολη, όχι μόνο επειδή έχει σπουδαία ομάδα αλλά και για την στάση της. Με έντιμους ανθρώπους σαν τον Θωμά Κατσαμπά και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, θα μείνει ψηλά και μακάρι να πάρει ότι άδικα της στερήθηκε.
Τα σετ ήταν : 25-13, 25-18, 19-25, 22-25, 15-17.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) : Παπαδοπούλου, Κουόλ, Κ.Ράπτη, Τζώρτζη, Ο.Καλογεροπούλου, Ε.Ζαννή, Τριανταφύλλου, Κ.Καλογεροπούλου, Συρίγου, Σπυράκη, Βαμβακάρη, Μαριόλη, Α.Φραγκοπούλου.