Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Πρώτη ήττα για τις Παγκορασίδες Α

Δίκαιη νίκη για τον Απολλλώνιο σε βάρος του Πορφύρα, με 3-0 σετ, στο κλειστό της Ιχθυόσκαλας στο Κερατσίνι, σε αγώνα για το πρωτάθλημα Παγκορασίδων Α της ΕΣΠΕΔΑ.
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Πορφύρα στη φετινή σεζόν, για τη συγκεκριμένη ομάδα που αγωνίσθηκε και στις Κορασίδες Γ και μετρούσε 26 σερί νίκες από την αρχή της σεζόν.
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, αλλά και να υπάρχουν, δεν πρόκειται να τις επικαλεσθούμε.
Ο Πορφύρας ξέρει να κερδίζει, μα γνωρίζει και να δέχεται την ήττα.
Δώσαμε συγχαρητήρια στον Απολλώνιο  για την επιτυχία του, γιατί τα άξιζε.
Τα σετ ήταν : 25-22, 25-22, 25-22.
Το γεγονός ότι όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, δεν αλλάζει για εμάς την ουσία.
Να παίζαμε καλύτερα, ώστε να ήταν μαζί μας οι λεπτομέρειες...
Στο δεύτερο σετ ο Πορφύρας προηγείτο 20-22 και έχασε και στο τρίτο σετ, είχαμε προβάδισμα με 7-16, αλλά και πάλι ήταν οι γηπεδούχοι που έφθασαν στην επικράτηση.
Και οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί στις 8 καλύτερες της ΕΣΠΕΔΑ, αλλά, πλέον, σε ισοβαθμία στον Ομιλο, ο Απολλώνιος υπερτερεί του Πορφύρα που είχε κερδίσει με 3-1 σετ στο Σαλπέας.
Ευνόητο είναι ότι οι πιθανότητες διάκρισης στη φετινή σεζόν, για τις Παγκορασίδες Α του Πορφύρα, θα πρέπει να υποστηριχθούν στα επόμενα παιχνίδια με καλύτερη προσέγγιση και μεγαλύτερη υπευθυνότητα, αλλά και με πιο πειστική διάθεση και με ζωντάνια, όχι με κατεβασμένα κεφάλια....
Διαφορετικά, χαιρετίσματα...
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) :  Ε.Ζαννή, Κουόλ, Κ.Καλογεροπούλου, Ο.Καλογεροπούλου, Τζώρτζη, Συρίγου, Τριανταφύλλου, Μαριόλη, Σπυράκη, Παπαδοπούλου, Βαμβακάρη, Α. Φραγκοπούλου.