Τρίτη 5 Απριλίου 2016

''Ευχαριστώ'' από το βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας

Με την ολοκλήρωση της, πρώτης στην ιστορία  μας, παρουσίας της ομάδας βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας στην Α1 Εθνική Κατηγορία, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε :
Τον προπονητή και τις αθλήτριες μας, τις αθλήτριες και τον προπονητή μας, για την αφοσίωση στην κοινή προσπάθεια, την συνέπεια και το ήθος τους.
Τους φίλους του Πορφύρα και κυρίως τις αθλήτριες της Ακαδημίας μας, που γέμιζαν το Σαλπέας δημιουργώντας απόλυτα κόσμια ατμόσφαιρα.
Ολους εκείνους τους απλούς ανθρώπους, γονείς και μέλη του τμήματος μας, που βοήθησαν από το υστέρημα τους, ώστε να καλυφθούν λειτουργικές ανάγκες.
Τους χορηγούς μας, που ήταν στο πλευρό μας, στηρίζοντας την προσπάθεια να πραγματοποιηθούν με αξιοπρέπεια οι μετακινήσεις  της ομάδας μας.
Ολες τις ομάδες της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Βόλει Γυναικών για την συμπεριφορά και την εκτίμηση τους προς τον Πορφύρα.
Ολες τις ομάδες που προπονούνται στο Σαλπέας, το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Πειραιά.
Ολους τους δημοσιογράφους, σε γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, γιατί ήταν συνεχώς δίπλα μας, με σεβασμό.
Ολους όσοι με τις επισημάνσεις και την στάση τους, μας βοηθούν ώστε να γίνουμε καλύτεροι.
Μία όμορφη σεζόν κλείνει με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας για το βόλει Γυναικών του Πορφύρα.
Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε να γίνουμε καλύτεροι, αξιοποιώντας τις εμπειρίες που κερδίσαμε, με αρχές μας, την συνέπεια, το ήθος, την πολιτισμένη συμπεριφορά και την υποχρέωση μας να αξιοποιήσουμε και να αναπτύξουμε, ακόμα περισσότερο, την Ακαδημία μας.
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε το όνειρο μας, έχοντας στο μυαλό και την καρδιά μας, πάντα, ότι στη ζωή πρέπει πρώτα να ξέρεις τι μπορείς και μετά να αποφασίσεις τι θέλεις, ώστε να μην παίζεις με το όνομα σου και με ψυχές ανθρώπων.
Δημιουργήσαμε, με αγάπη για το παιχνίδι μας και συνειδητή επιλογή, μία υπεραξία και αυτήν επιθυμούμε να αξιοποιήσουμε, με την βοήθεια του Θεού και πάνω από όλα με ΥΓΕΙΑ.
Να είστε όλες και όλοι καλά.
Σας ευχαριστούμε.




ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ