Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Ενημέρωση για το Τουρνουά στην Αργυρούπολη

Για το Τουρνουά της Κυριακής στην Αργυρούπολη, ενημέρωση προς τους γονείς και τις αθλήτριες μας :

Παίζουμε από 9 έως και 11.30 π.μ. στο κλειστό της Αργυρούπολης με τον ΑΟΝΑ.
Το κλειστό της Αργυρούπολης είναι εκείνο στο οποίο είχαμε πάει πάλι, πριν από μερικούς μήνες ( Ολυμπίας και Αργυρουπόλεως, δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου και στην Εφορία -που ευτυχώς την Κυριακή είναι κλειστή....).
Θα πάμε με τα παιδιά μας από τα τμήματα ΠΟΡΦΥΡΑΚΙΑ, ΘΑΛΕΙΑ, ΚΛΕΙΩ, ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ.
Εάν παιδιά από την ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ δεν μπορούν να ακολουθήσουν, θα πάνε, εναλλακτικά, για προπόνηση στις 11.30  π.μ. στο Γυμνάσιο.
Εάν δεν ξέρετε πως θα πάτε, δεν θυμάστε ή είστε καινούριοι στο τμήμα, θα σας περιμένουμε στο Σαλπέας στις 8.30 π.μ., ώστε να φύγουμε μαζί.
Από τον Πειραιά στην Αργυρούπολη, Κυριακή πρωί, χρειαζόμαστε περίπου 20 ( μάξιμουμ 25 ) λεπτά, καθώς, δε θα έχει κίνηση. Στην επιστροφή, υπολογίστε λίγο περισσότερο, αν και ακόμα θα είναι νωρίς και το ρεύμα εισόδου στο...χωριό μας δεν θα έχει κυκλοφοριακό φόρτο.
Εάν βαριέστε να έλθετε, σκεφθείτε θετικά. Σας ελευθερώνουμε το μεσημέρι της Κυριακής...
Επίσης, εάν βαριέστε να έλθετε, μη νιώθετε άσχημα. Σας καταλαβαίνουμε, έχουμε περάσει από τη  διαδικασία, τα ίδια ακριβώς έχουμε αισθανθεί και εμείς, κάποιες στιγμές.
Ομως, επειδή τα παιδιά πρέπει να παίξουν, για να βελτιωθούν και να ξεφύγουν από την συνήθεια της προπόνησης, είναι καλό για εκείνα να μάθουν στη διαδικασία των Τουρνουά ( δεν είναι τυχαίο ότι φέτος έχουμε πάρει μέρος σε περισσότερα από 10 Τουρνουά ώστε να αποκτήσουν τα παιδιά εμπειρίες ).
Οπως βλέπετε, άλλωστε, πουθενά δεν σας...στέλνουμε μόνους. Παντού, ακολουθούμε και εμείς και ας μην έχουμε κόρες σε αυτά τα τμήματα.
Εάν, εντέλει, δεν έχετε μέσο ή βαριέστε, ή έχετε άλλη ασχολία, φέρτε τις μικρές σας στο Σαλπέας στις 8.30 π.μ. της Κυριακής και θα τις πάμε εμείς.
Το εύκολο είναι να πάμε στο Σαλπέας να ...αράξουμε στις προπονήσεις.
Το δύσκολο είναι αυτό που κάνουμε, να βάζουμε τα παιδιά σε τριβή παιχνιδιού.
Τουρνουά θα έχουμε και το άλλο Σάββατο, αλλά, μην ...τρομάζετε, θα είναι Σάββατο πρωί στο Σαλπέας...
Προς το παρόν, πάμε Αργυρούπολη, να παίξουμε και να τιμήσουμε παράλληλα ένα σωματείο αρχών και ήθους, που μας τιμά διαχρονικά, με την αγάπη του.