Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Καλορίζικη !

Στην οικογένεια του τμήματος βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας εντάχθηκε η προπονήτρια Νικολέτα Συμιδαλά, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στο βόλει, μητέρα αθλήτριας βόλει και εκπαιδευτικός σε Δημοτικό Σχολείο, υπεύθυνη σε προγράμματα εκμάθησης βόλει σε μικρές, ειδικά, ηλικίες.
Για την νέα αγωνιστική περίοδο, η Νικολέτα θα είναι στην προπονητική ομάδα των υποδομών του τμήματος βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, μαζί με τις Δώρα Γκολφινοπούλου, Πόπη Καλλή, Νίκη Μανωλάκου, Στέλλα Μουστάκη, με ακόμα 2 προπονήτριες τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.
Στο τέλος Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης των βιογραφικών που μας αποστέλλονται από ενδιαφερόμενες για συνεργασία μαζί μας, για τις Παγκορασίδες Β-Γ.
Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές που είχαν την ευγενή καλωσύνη να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για συνεργασία, ωστόσο, ενδιαφερόμαστε μόνον για προπονήτρια, η οποία μάλιστα δε θα είναι αθλήτρια και δε θα προπονεί σε άλλη ομάδα.

Υ.Γ.
Ηδη, βγάζουμε εξάδα με τις κόρες των προπονητριών μας, με την ...ενίσχυση και από τον προπονητή της γυναικείας ομάδας μας Βασίλη Πανδή.