Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Παράκληση

Επειδή τα 14 τμήματα υποδομών του βόλεϊ του Πορφύρα, θέλουμε να διαρθρωθούν σωστά, με δύναμη που θα είναι πραγματική, όχι εικονική, παρακαλούμε θερμά όπως μέχρι και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, προχωρήσουν στην εγγραφή τους όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται να είναι μαζί μας (είτε είναι σήμερα στις προπονήσεις είτε σκοπεύουν να επιστρέψουν σε αυτές ). Αυτή η αναφορά δεν απασχολεί παιδιά τα οποία θα θελήσουν από εδώ και πέρα να έλθουν στο βόλεϊ του Πορφύρα, αλλά, όλα εκείνα που είναι ήδη στο γήπεδο εδώ και ένα μήνα και γενικά όλα εκείνα που ακολουθούν από τα προηγούμενα χρόνια το τμήμα. Οι εγγραφές, άλλωστε, θα συνεχισθούν όλο τον χρόνο για νέα μέλη του τμήματος.
Με αυτόν τον τρόπο, θα γνωρίζουμε ποιά είναι η πραγματική σύνθεση των τμημάτων και ανάλογα θα γίνουν αλλαγές και  προσθήκες. Μετά τις 8 Οκτωβρίου, θα συνεχίσουμε με τα παιδιά που θα επιθυμούν να είμαστε μαζί.
Αλλωστε, η απόφαση μας να έχουμε φέτος στις υποδομές μας τον προπονητή της γυναικείας ομάδας μας και 7 προπονήτριες, δηλαδή, συνολικά, 8 άτομα,  σε συνδυασμό με τον ευρύ διαχωρισμό τμημάτων, αποδεικνύουν ότι θέλουμε να  κάνουμε σωστή δουλειά, έστω με αυξημένα έξοδα, ακριβώς, επειδή σεβόμαστε την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση, αλλά και την αγάπη σας.
Καλημέρα σας. Καλή δύναμη. Υγεία να έχουμε, γιατί τα παιδιά μας, μας χρειάζονται και έτσι ή αλλιώς, αυτά δε φταίνε σε τίποτα για όσα χάσαμε τον ύπνο μας...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις με τους γονείς των αθλητριών όλων των τμημάτων υποδομών του βόλεϊ του Πορφύρα.