Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Νικηφόρο ξεκίνημα για τις Κορασίδες Α του Πορφύρα


Οι Κορασίδες Α του βόλεϊ του Πορφύρα νίκησαν με 3-0 σετ τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ ( 25-17, 25-16, 25-12 ), στο Σαλπέας.
Πολύ καλή εμφάνιση και δίκαιη νίκη για την ανανεωμένη ομάδα μας των Κορασίδων Α, με την οποία αγωνίσθηκαν ως βασικές οι γεννημένες το 2002 Βίκυ Συρίγου, Τζίνα Τριανταφύλλου ενώ από την 13άδα που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι, έχουν δικαίωμα συμμετοχής ως Κορασίδες και στη νέα σεζόν, οι 9 από τις 13. Αυτό δεν συμβαίνει τυχαία, αλλά, εξηγείται από την οργανωμένη και παραγωγική προσπάθεια στις υποδομές μας.
Με δύο Ουρανίες, βεβαίως, στην ομάδα μας, εκτιμούμε ότι ο Πορφύρας έχει έναν λόγο παραπάνω να  κοιτά, πάντα, ψηλά στον ουρανό, εκεί που οφείλουμε να έχουμε το ταβάνι στα όνειρα μας. Γιατί, μόνο εάν ονειρεύεσαι και έχεις ευλογία, πας μπροστά και ακόμα καλύτερα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ αυτό που ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ, με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και ΥΓΕΙΑ.
Μία ήττα από τον Θρίαμβο πέρσι στο Χαϊδάρι, μας είχε βάλει σε περιπέτειες για την παραμονή στην κατηγορία, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι φέτος θα έχουμε καλύτερη πορεία.
Καλή συνέχεια στον Θρίαμβο.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Μαρία Χονδρουδάκη, Ουρανία Κονταράκη, Μαριάννα Βαλσάμη, Ουρανία Καλογεροπούλου, Ηρώ Μαννέ, Βίκυ Συρίγου, Τζίνα Τριανταφύλλου, Αννα Μαστόρου, Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, Μυρσίνη Τζώρτζη, Αγγελική Μελισσάρη, Κωνσταντίνα Ράπτη, Ελένη Ζαννή.