Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Mία, ακόμα, σημαντική νίκη για τις υποδομές του βόλεϊ του Πορφύρα : Πορφύρας-Ηλιούπολη 3-0 σετ

Με 3-0 σετ ( 25-23, 26-24 και 25-9 ), ο Πορφύρας νίκησε την Ηλιούπολη στο Σαλπέας, σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας των Κορασίδων Α, με μία από τις πιο σοβαρές και ώριμες εμφανίσεις των τελευταίων ετών, σε αγώνα των υποδομών μας.
Ο Πορφύρας συνεχίζει την ανοδική πορεία του ( και ) σε επίπεδο Ακαδημίας ενώ η επικράτηση επί της Ηλιούπολης, έχει πολλαπλή ανάγνωση.
Η Ηλιούπολη ήταν 4η πέρσι στο Final Four της Α΄Κατηγορίας των Κορασίδων Α ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα Παγκορασίδων Α, στο οποίο είχαν αγωνισθεί και διακριθεί οι Ν.Χατζηγρηγορίου, Μπιτσίκου, Μπόκη, Μπάτη, Καντάρη, Μαρκάκη, Κουτσούκου, 7 από τις 11 αθλήτριες που αντιμετώπισαν τον Πορφύρα στη σημερινή συνάντηση.
Στο Final Four των Παγκορασίδων Α, η Ηλιούπολη είχε επιβληθεί με 3-0 σετ του Πορφύρα, για τον οποίο σε εκείνο το ματς είχαν παίξει οι Ε.Ζαννή, Συρίγου, Τριανταφύλλου, Κ.Ράπτη, Ο.Καλογεροπούλου, Κ.Καλογεροπούλου, Τζώρτζη, 7 από τις 13 αθλήτριες του Πορφύρα, πλέον, στις Κορασίδες Α.
Η λέξη ρεβάνς είναι για εκείνους που έχουν χαμηλή αισθητική...Και για εκείνους που καταδιώκονται από σύνδρομα. Ο Πορφύρας δεν έχει τέτοια προβλήματα, σε αντίθεση με άλλους...Μία νίκη είναι, μόνο. Σημαντική, αλλά, μέχρι εκεί...Αλλωστε, ο Πορφύρας ξέρει να νικά, επειδή πρώτα έμαθε να χάνει....
Η χαρά είναι δεδομένη, ωστόσο. Για την πρόοδο των παιδιών μας. Τόσο απλά.
Η προπονήτρια μας Νίκη Μανωλάκου, οδήγησε τον Πορφύρα στη νίκη επί της Ηλιούπολης, όπως έκανε και ως αρχηγός της γυναικείας ομάδας μας και της αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία.
Η συμπεριφορά και η απόδοση όλων των αθλητριών του Πορφύρα, επίσης, είναι αξιέπαινη. Γιατί, πολύ απλά, είναι ΟΜΑΔΑ. Και όλες είναι χρήσιμες ως  μέλη ενός ανταγωνιστικού συνόλου.
Η δεύτερη νίκη μας στον Ομιλο, μετά από εκείνη σε βάρος του Θριάμβου, δημιουργεί τις προϋποθέσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, στις 6 καλύτερες ομάδες της Α΄Κατηγορίας των Κορασίδων, όπως πρόπερσι, αλλά, πάμε βήμα-βήμα, γιατί δεν παίζουμε μόνοι και προς το παρόν, δεν έχουμε καταφέρει τίποτα.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Χονδρουδάκη, Συρίγου, Βαλσάμη, Κονταράκη, Η.Μαννέ, Ο.Καλογεροπούλου, Κ.Καλογεροπούλου, Τριανταφύλλου, Ε.Ζαννή, Κ.Ράπτη, Τζώρτζη, Μελισσάρη, Μαστόρου.