Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Καθοριστική νίκη για τις Κορασίδες Α του Πορφύρα, 3-1 σετ στον Κορυδαλλό

Σημαντική επιτυχία για τις Κορασίδες Α του Πορφύρα, που νίκησαν με 3-1 σετ ( 25-19, 25-27, 16-25, 22-25 ) την Αρτέμιδα στον Κορυδαλλό, σε αγώνα 2 ωρών για το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας και ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκριση στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, στις 6 καλύτερες ομάδες όλης της ΕΣΠΕΔΑ.
Ο Πορφύρας έχει 3 νίκες σε 3 συναντήσεις στον Ομιλο, από τον οποίο προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες και θα υπερτερεί και στις περισσότερες  περιπτώσεις ισοβαθμιών.
Το παιχνίδι χαρακτηρίσθηκε από έντονη νευρικότητα, πολλά λάθη, αλλά, πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, σε φιλόξενο περιβάλλον και αν μη τι άλλο, ήταν κέρδος για το βόλεϊ.
Συνεχίζεται η ανοδική πορεία του Πορφύρα στις υποδομές και είναι ευτύχημα ότι, πλέον, υπάρχει πληθώρα παιδιών με ταλέντο στο φυτώριο μας και για αυτό, ως απόρροια της οργάνωσης με την οποία δουλεύουμε, η μία καλή φουρνιά διαδέχεται την άλλη, με ανάλογα αποτελέσματα.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Χονδρουδάκη, Βαλσάμη, Η.Μαννέ, Τριανταφύλλου, Κονταράκη, Συρίγου, Ο.Καλογεροπούλου, Μαστόρου, Ε.Ζαννή, Κ.Καλογεροπούλου, Κ.Ράπτη, Τζώρτζη, Μελισσάρη.
ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ( Γιώργος Σαραντέας ) : Μπαϊρακτάρη, Φρατζεσκάκη, Μαστροπέτρου, Μιχαηλίδη, Κορνέλη, Αναργύρου, Θεοδώρου, Μενδρινού, Αναστασιάδη, Μιχαηλίδη, Κατσούκη.