Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

6η νίκη για τον Πορφύρα σε 6 παιχνίδια στην Α2 Εθνική, 3-0 στην Παλλήνη, συνεχίζουμε με πρώτο στόχο να μείνουμε ΟΜΑΔΑ

Με υπεύθυνη και σοβαρή εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα που αδικείται από τη θέση της στην βαθμολογία, ο Πορφύρας νίκησε με 3-0 σετ στην Κάντζα την Παλλήνη και έφθασε έτσι τις 6 νίκες σε 6 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, με σετ 18-0.
Τα σετ απόψε ήταν : 17-25, 16-25, 17-25.
Χαρήκαμε το παιχνίδι απόψε όχι μόνο για την επιτυχία ( γιατί μόνο λίγοι άνθρωποι που στηρίζουν το τμήμα τρέχοντας για αυτό από το πρωϊ έως το βράδυ γνωρίζουν πως ο Πορφύρας προοδεύει στο βόλεϊ χωρίς λεφτά και μέσα, αλλά, με αγάπη, μεράκι και οργάνωση ) και για την εικόνα της ομάδας μας, αλλά και για όμορφες στιγμές υψηλού αθλητικού πολιτισμού που βιώσαμε.
Η στάση της προέδρου της Παλλήνης, εισαγγελέως κ.Ευγενίας Παπαγεωργίου, τα λόγια του ( παλιού φίλου ) προπονητή της ομάδας της κ.Οικονόμου και της σπουδαίας αθλήτριας της Ιωάννας Κατσαντώνη που επέστρεψε μετά από 2 επεμβάσεις χιαστών και ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να είναι κάθε φορά και καλύτερη, επειδή, το άθλημα μας έχει ανάγκη από αθλήτριες με την ποιότητα και τον χαρακτήρα της, μας έδειξαν ότι σε αυτό το ταξίδι του ο Πορφύρας μας κερδίζει αναγνώριση μα και φίλους.
Να είναι πάντα καλά, ότι καλύτερο για την Παλλήνη που είναι τυχερή με τέτοιες προσωπικότητες.
Ο Πορφύρας επικράτησε δίκαια και έκανε δώρο γενεθλίων στην αθλήτρια των Κορασίδων Δ Λίνα Καράμπελα που ακολούθησε, μαζί με άλλους  20 φίλους του Πορφύρα, συγγενείς αθλητριών και παιδιά της Ακαδημίας μας ( γιατί ποτέ δε θέλουμε να έχουμε στο πλευρό μας άλλο κοινό ) την ΟΜΑΔΑ στην Κάντζα, αντί να κόβει τούρτα στο σπίτι της ή με τις φίλες της.
Αυτή την κουλτούρα θέλουμε, αυτό μας αρέσει. Και  τα παιδιά της Ακαδημίας μας, αυτά τα πρότυπα θέλουμε να έχουν.
Νίκες κατακτάς, πρωταθλήματα παίρνεις, αλλά, όταν κερδίζεις με τη φιλοσοφία σου, ανθρώπους σωστούς που να αγαπούν πραγματικά το βόλεϊ και τον αθλητισμό, εκεί έχεις πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτή είναι η μαγεία και η μαγκιά, τα άλλα γίνονται πιο εύκολα.
Ολο το νόημα της προσπάθειας μας είναι να δημιουργούμε πρότυπα και οι επόμενοι μετά από εμάς να βρούν ΟΜΑΔΑ και να πάρουν τη σκυτάλη να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησε το 1991 στο βόλεϊ του Πορφύρα ο κ.Μανώλης Κελέκος και προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όχι ένας ή δύο μόνον.
Συγχαρητήρια στο τεχνικό δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπης Καλλή γιατί διαχειρίσθηκαν μία δύσκολη εβδομάδα.
Μπράβο στις αθλήτριες μας για την εμφάνιση και την ομαδικότητα τους.
Προχωράμε με έμφαση στην ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να μείνουμε ΟΜΑΔΑ με ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ χαρακτηριστικά. Ολα τα άλλα, μέσα από τις γραμμές, στο γήπεδο.
Τα λόγια και οι ...εξαγγελίες, είναι για τους πολιτικούς και τους υπερφίαλους.
Η νίκη αφιερώνεται σε δύο παιδιά μας που έλειψαν απόψε, την Δώρα Γκολφινοπούλου και την Ιλιόνη Κελεσίδη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πανδής-Καλλή ) : Ξαγοραράκη, Χρήστου, Μ.Ράπτη, Φωτεινού, Θεοχάρη, Μουστάκη, Σιδεράτου, Ν.Γκούρα, Λιάρου, Θαλασσινού, Κουόλ, Καράκου, Μπουτσελάκου.