Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Πρόκριση στις 6 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ για τον Πορφύρα στις Κορασίδες Α

Ο Πορφύρας νίκησε με 3-2 σετ στο Χαϊδάρι τον Θρίαμβο και προκρίθηκε στις 6 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ, στην πρώτη κατηγορία των Κορασίδων Α.
Ετσι, ο Πορφύρας επανέλαβε την επιτυχία της σεζόν 2014-2015 και δικαιούται να ελπίζει για ακόμα καλύτερη παρουσία στη συνέχεια.
Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη του Πορφύρα σε ισάριθμα παιχνίδια στον Ομιλο, όπου είναι πρώτος και αήττητος.
Τα σετ, που μας πήγαν από το ένα συναίσθημα στο άλλο, ήταν : 24-26, 13-25, 25-17, 25-17, 11-15 ( από 7-2 υπέρ του Θριάμβου στο τάϊ μπρέϊκ ).
Ελειψαν οι τραυματίες Συρίγου και Μελισσάρη, εξαιρετική εμφάνιση ωστόσο από όλη την ομάδα μας, με την  οποία αγωνίσθηκαν ως βασικές οι γεννημένες το 2002 Ελένη Ζαννή και Τζίνα Τριανταφύλλου, από τις ηλικιακά μικρότερες στο πρωτάθλημα, όπως επίσης και η απούσα απόψε Βίκυ Συρίγου.
Μπράβο στα παιδιά και την προπονήτρια τους Νίκη Μανωλάκου. Με παιδιά της γειτονιάς σου να έχεις τέτοιες και τόσες επιτυχίες, δεν είναι κάτι απλό, αλλά, αποτέλεσμα μίας συντονισμένης προσπάθειας και κυρίως, κατάθεσης ψυχής.
Αριστη και υποδειγματική φιλοξενία από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και άρτια παρουσία σε ένα σπουδαίο αγώνα. Ευχαριστούμε θερμά.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Χονδρουδάκη, Βαλσάμη, Κονταράκη, Ε.Ζαννή, Ο.Καλογεροπούλου, Τριανταφύλλου, Η.Μανέ, Κ.Καλογεροπούλου, Τζώρτζη, Κ.Ράπτη, Μαστόρου.