Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η υποψηφιότητα μας για το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ο Αντιπρόεδρος του ΑΟΦ Πορφύρας και εκπρόσωπος του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου Νίκος Δελαγραμμάτικας, έθεσε υποψηφιότητα για την επανεκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ( Ενωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής ).
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοικήσεως στην Ενωση μας θα πραγματοποιηθούν στις 27 Νοεμβρίου.
Με δήλωση του στο porfyrasvolley.blogspot.com ο Νίκος Δελαγραμμάτικας επεσήμανε :
΄΄Αποτελεί χρέος τιμής για εμένα η εκ νέου διεκδίκηση της εκλογής μου στο Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. , όχι μόνο επειδή ήμουν πρώτος σε σταυρούς στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία αλλά και γιατί αισθάνομαι ότι υπηρέτησα σωστά και με χρησιμότητα για το κοινό καλό, από αγάπη στο βόλεϊ, την  Ενωση, ως μέλος του Δ.Σ., Πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής ( έως ότου παραιτήθηκα από αυτή την ιδιότητα για προφανείς λόγους ευθιξίας....) και ως μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων που ουσιαστικά εξ αρχής  λειτουργούσε με δύο άτομα, μετά την παραίτηση του τρίτου.
Οπως, άλλωστε, όλοι  γνωρίζουν και βλέπουν, είμαι διαρκώς στα γήπεδα, δίχως διάθεση μεροληψίας για τον Πορφύρα, εναντίον του οποίου ψήφισα όταν κλήθηκα να τοποθετηθώ για την ανάθεση του Final 4 των Παγκορασίδων Α, δίδοντας τη ψήφο μου στο Περιστέρι, για λόγους αρχής.
Ελπίζω και εύχομαι, να δηλώσουν συμμετοχή στις εκλογές της Ενωσης μας κατά το δυνατόν περισσότερα άτομα και σωματεία, χωρίς τον παραμικρό συσχετισμό με τις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ.
Εδώ αγωνιζόμαστε και τρέχουμε από το ένα γήπεδο στο άλλο, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ και για το βόλεϊ.
Είτε υπάρχει συμπάθεια ή φιλία, η αναγνώριση στην προσφορά, τις ικανότητες, τη χρησιμότητα και την αξία, πρυτανεύουν.
Γιατί εδώ δεν είμαστε για δημόσιες σχέσεις, ούτε για τις ομάδες μας, αλλά, για τα παιδιά και για τις ρίζες μας. Για το κοινό καλό και για το βόλεϊ. Πάνω από όλα η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.΄΄.