Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Υπενθύμιση για νέα δελτία

Εδώ και καιρό, έχουμε δώσει έντυπα σε παιδιά και γονείς, ώστε να συμπληρωθούν και να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίου, με προοπτική συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων.
Αλλοι συνεργάσθηκαν, αρκετοί όχι.
Οταν θα πλησιάζει το πρωτάθλημα, που θα ξεκινήσει μέσα στον Ιανουάριο, πιθανότατα στις 28, θα ακούμε παράπονα για παιδιά τα οποία δεν έχουν έτοιμα δελτία...
Ας γίνει λοιπόν μία προσπάθεια, να συγκεντρωθούν τα δικαιολογητικά και να τα φέρετε στο τμήμα, για να τα καταθέσουμε ηλεκτρονικά στην ΕΟΠΕ.
Η Ομοσπονδία, για διάφορους λόγους, δυσκολεύεται με την έκδοση νέων δελτίων. Το ελάχιστο διάστημα είναι 15 ημέρες, στην καλύτερη περίπτωση, αλλά, τυχαίνει να πάρουμε δελτίο ή ενημέρωση για τυχόν ελλείψεις στο φάκελο του και μετά από ενάμιση-δύο μήνες.
Καταθέτεις σήμερα ένα δελτίο και δε ξέρεις πότε θα το πάρεις.
Δεν κακίζουμε την ΕΟΠΕ, γιατί, δεν γνωρίζουμε τους λόγους και τα δεδομένα, αλλά, περιγράφουμε μία κατάσταση, ώστε να καταλαβαίνουν οι γονείς ποιά είναι η πραγματική εικόνα.
Οσα τηλέφωνα ( μεγάλη γκάφα...) και αν κάνει ένας μπαμπάς στην Ομοσπονδία, επειδή δεν έχει εμπιστοσύνη σε ότι του λέμε εμείς, το δελτίο θα βγεί όταν πρόκειται να βγεί.
Οπότε, έστω και αν υπάρχει πρόβλημα με την θεώρηση από γιατρό, με τη δυσκολία που παρατηρείται στα ραντεβού του ΙΚΑ και των νοσοκομείων, προσπαθείστε να μας φέρετε τα χαρτιά των παιδιών, ώστε να τα βάλουμε στο σύστημα.
Εάν ένα παιδί δε θέλει να κάνει δελτίο, για όποιους λόγους, είναι σεβαστό.
Να μας το πεί, όμως, ο γονιός ώστε να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε, να πάει άλλο παιδί στη θέση του.
Ετσι έχει η κατάσταση, οπότε, μετά την αμέλεια λόγω γιορτών και τις αντικειμενικές δυσκολίες, ειδικά με τους γιατρούς, ας κάνουμε όλοι μαζί ένα σπριντ.
Απλώς, δε χρειαζόταν να φθάσουμε, σε κάποιες περιπτώσεις, να τρέχουμε όλοι μαζί, όταν μπαμπάς νέας αθλήτριας στην ομάδα μας, έφερε τα δικαιολογητικά μέσα σε 24 ώρες.
Εκείνος πως μπόρεσε και άλλους τους παρακαλάμε να το θυμηθούν ;
Το βόλεϊ δεν είναι σχολείο, είναι χόμπυ, αλλά και τρόπος ζωής.
Ομως, στον Πορφύρα, είναι σοβαρή υπόθεση.
Το ξέρετε. Για αυτό μας εμπιστευθήκατε τα παιδιά σας.
Οπότε, πάμε μαζί να τα τελειώνουμε αυτά.