Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Τα ΄΄μωρά΄΄των Παγκορασίδων Δ...ξαναχτύπησαν...

Τα ΄΄μωρά΄΄των Παγκορασίδων Δ του Πορφύρα ξαναχτύπησαν....Πέτυχαν την δεύτερη νίκη τους, σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, αυτή τη φορά με 3-0 σετ απέναντι στον Αλιμο, στο Σαλπέας. Επαιξαν όλα τα παιδιά και ήταν υπέροχα όλα !
Οι Παγκορασίδες Δ του Πορφύρα αποτελούνται από παιδιά της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, με συνέπεια η ομάδα μας, από επιλογή, να είναι η ηλικιακά μικρότερη στο πρωτάθλημα.
Ακολουθούμε την πολιτική, που βλέπουμε ότι αποφέρει καρπούς και αποδίδει, καθώς, την βελτίωση των παιδιών θα την δούμε από την επόμενη σεζόν, με ορίζοντα διαρκείας.
Καλή εμφάνιση, με αυτοπεποίθηση.
Τα μικρά μας, ήδη, από τη χθεσινή προπόνηση, φάνηκε ότι...μεγάλωσαν, μέσα σε ένα μόνο βράδυ, εκείνο της περασμένης Κυριακής, όταν νίκησαν τον Ολυμπιακό στο Ρέντη, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους. Η συνέχεια θα είναι καλή, αλλά, προσοχή : ΟΧΙ ΠΙΕΣΗ, ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ.
Ναι στη χαρά, ναι στην υπερηφάνεια, ναι στο πανηγύρι, αλλά, από αύριο ξεχάστε τα όλα.
Προτεραιότητα είναι να συνεχίσουν τα παιδιά να παίζουν ΣΩΣΤΟ ΒΟΛΕΪ. Ολα τα άλλα, θα έλθουν....


Τα σετ ήταν : 25-19, 25-13, 25-18.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) : Πανούση, Αντωνίου, Γιαλελή, Τασιούδη, Πυκνή, Α.Σακιζλή, Διμελά, Χατζηδάκη, Εξάρχου, Μουσελή, Ευστρατίου, Ι.Σπαθούλα, Τσίντζου, Ζηλιέρη.