Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστούμε παιδιά ! Μπράβο σας !

Τελευταίο παιχνίδι σήμερα, για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, για δύο πολύτιμες αθλήτριες του βόλεϊ του Πορφύρα : Την Νικολέτα Παυλίδου και την Κέλλυ Ευθυμιάδου.
Οι δύο αθλήτριες μας, γεννημένες το 1998, αγωνίσθηκαν απέναντι στο Αιγάλεω, στον προημιτελικό του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ ( νίκη-πρόκριση για το Αιγάλεω στο Final 4, με 3-0 σετ ) και το ΄΄τέλος εποχής΄΄ήταν πράγματι συγκινητικό.
Κάθε τέλος, φυσικά, είναι και μία αρχή.
Και τα δύο παιδιά θα φροντίσουμε να παραμείνουν στην ευρύτερη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του βόλεϊ του Πορφύρα, καθώς, άλλωστε, έχουν τις δυνατότητες ώστε να παίξουν ακόμα καλύτερα και θέλουμε να υποστηρίξουμε την εξέλιξη τους.
Η Νικολέτα ήλθε στον Πορφύρα, πριν από 11 χρόνια, παίζοντας στα Μίνι της ομάδας μας ενώ  η Κέλλυ εντάχθηκε, επίσης με πρώτο δελτίο στον Πορφύρα, απευθείας στις Κορασίδες μας.
Παιδιά, σας ευχαριστούμε για όσα προσφέρατε στον Πορφύρα έως τώρα. Εχετε να δώσετε και άλλα. Θα είμαστε κοντά σας.
Μπράβο στα παιδιά μας, των Νεανίδων, για τον καλό αγώνα που έδωσαν φέτος.
Είναι μέσα στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ, έπαιξαν από την αρχή έως και το τελευταίο παιχνίδι, με αξιοπρέπεια, μαχητικότητα και αγωνιστικότητα.
Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.
Καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις στην Κατερίνα Ζαννή και στην Κορίνα Τσόρβα, όπως και στην Νεφέλη Παπαγιαννοπούλου που ήταν  πέρσι στις Νεάνιδες μας, αλλά και σε κάθε άλλο παιδί μας που θα μπεί σε αυτή τη μαθησιακή δοκιμασία τον Ιούνιο.
Να είστε καλά, να είστε δυνατές και υπερήφανες !
Συγχαρητήρια στο Αιγάλεω για την άξια πρόκριση του.
Τα σετ του αγώνα, ήταν : 25-18, 25-15, 25-21.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Κ.Ζαννή, Ευθυμιάδου, Παυλίδου, Χονδρουδάκη, Κ.Καλογεροπούλου, Κουόλ, Μπουτσελάκου, Συρίγου, Κ.Ράπτη, Η.Μαννέ, Ε.Ζαννή, Ο.Καλογεροπούλου, Μελισσάρη.