Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Η πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση μας, ΑΣ Ηλιούπολη-Πορφύρας 0-3 σετ, 17 νίκες σε 17 ματς στην Α2 Εθνική, για τον πρωτοπόρο Πορφύρα

Με ώριμη εμφάνιση, πολύ καλή και από τις 14 αθλήτριες που αγωνίσθηκαν απέναντι στον ΑΣ Ηλιούπολη, εκτός έδρας, ο Πορφύρας επικράτησε με 3-0 σετ ( 10-25, 15-25, 20-25 ) και έφθασε έτσι στην 17η νίκη του σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος στην Α2 Εθνική Κατηγορία, όπου είναι πρωτοπόρος και αήττητος.
Ευχαριστηθήκαμε αυτό το ματς όσο κανένα άλλο φέτος. Γιατί φάνηκε ότι και τα 14 παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν, μάλιστα με ικανό χρόνο συμμετοχής για όλα, ήταν έτοιμα και συγκεντρωμένα ώστε να προσφέρουν στην ΟΜΑΔΑ, με πνεύμα αλληλεγγύης και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. Και με ΒΕΛΤΙΩΣΗ για τα παιδιά, σε σημεία όπου έπασχαν, απόδειξη ότι το προπονητικό δίδυμο, μαζί με τις αθλήτριες, δουλεύουν στην προπόνηση, με στόχο και αποτέλεσμα.
Αυτό μετρά. Ολα τα άλλα, έπονται. Γιατί, την άνοδο θα την δώσουν τα μπαράζ, για τα οποία ετοιμαζόμαστε.
Κάτι επίσης που μας άρεσε. Πρώτος διαιτητής ήταν ο κ.Πικραμένος, ταλαντούχος και με προοπτική. Και ορίσθηκε ως δεύτερος, για να τον βοηθήσει, ο κ.Μυλωνάκης, από τους κορυφαίους Ελληνες διαιτητές. Σωστή σκέψη. Ωραία εικόνα. Αριστη διαιτησία.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Πανδής-Πόπη Καλλή ) : Γκολφινοπούλου, Κελεσίδη, Χρήστου, Μ.Ράπτη, Φωτεινού, Θεοχάρη, Μουστάκη, Θαλασσινού, Κουόλ, Ξαγοραράκη, Ν.Γκούρα, Σιδεράτου, Λιάρου, Καράκου.