Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Ηλυσιακός-Πορφύρας 3-1 σετ για την Α2 Εθνική στο Βόλεϊ Γυναικών

Ο Ηλυσιακός νίκησε δίκαια με 3-1 σετ στα Ιλίσια, τον Πορφύρα, στον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου από τον Ομιλο όπου μετέχουν στην Α2 Εθνική ( ο Πορφύρας ως πρώτος καιο Ηλυσιακός ως δεύτερος της βαθμολογίας ).
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Πορφύρα στο πρωτάθλημα, μετά από 18 σερί νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Πορφύρας είχε επικρατήσει με 3-0 σετ του Ηλυσιακού στον πρώτο γύρο στο Σαλπέας.
Οι τρείς πρώτες θέσεις, ωστόσο, έχουν κριθεί στην βαθμολογία του Ομίλου και τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, δε θα αλλάξουν τίποτα.

ΠΟΡΦΥΡΑΣ             53     βαθμοί
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ           49     βαθμοί
-----------------------------------------------
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ            41     βαθμοί
ΖΑΟΝ                        36     βαθμοί

Τα σετ απόψε ήταν : 23-25, 25-17, 25-18, 32-30.
Στο αποψινό ματς, επιγραμματικά, κέρδισε η ομάδα που έπαιξε καλύτερα και ήταν περισσότερο συγκεντρωμένη στις ανάγκες της συνάντησης, αλλά και πιο σταθερή και αποφασιστική. 
Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τη νίκη του. 
Ο Πορφύρας θα μπορέσει να κερδίσει από την ήττα του, αρκεί να μάθει από αυτήν. 
Κέρδος για τον Πορφύρα η παρουσία αρκετών φιλάθλων της ομάδας μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους.
Μία ομάδα, φυσικά, δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια, αλλά, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα νικήσει εκεί όπου θα αποζημιώσει όλους όσοι της συμπαρίστανται, όπως φυσικά και την τεχνική ηγεσία και τις αθλήτριες για τις προσπάθειες που καταβάλλουν από την αρχή της σεζόν. 
Κέρδος, επίσης, αποτελεί η εμφάνιση της λίμπερο Μαριάννας Λιάρου, που προέρχεται από την Ακαδημία μας.
Δεν αγωνίσθηκαν με τον Πορφύρα, λόγω προβλημάτων με τραυματισμούς, οι Φωτεινού, Ξαγοραράκη ( πλην εντός πόντου ), όπως και με τον Ηλυσιακό οι Χριστοδούλου, Μπέμπη ( επίσης, πλην ενός πόντου ).
Πορφύρας και Ηλυσιακός θα συναντηθούν, ξανά, σε ουδέτερο γήπεδο, στα μπαράζ, σε ένα παιχνίδι που είναι πιθανό να κρίνει την τύχη τους, σε σχέση με τη διεκδίκηση της ανόδου στα δεύτερα μπαράζ που θα ακολουθήσουν.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Πανδής-Πόπη Καλλή ) : Γκολφινοπούλου, Σιδεράτου, Θεοχάρη, Κελεσίδη, Χρήστου, Μ.Ράπτη, Μουστάκη, Θαλασσινού, Ν.Γκούρα, Καράκου, Λιάρου, Ξαγοραράκη, Μπουτσελάκου.